Preu reduït! Fito Xampú Dermoprotector - Rhatma - 200 ml

Fabricante:

Rhatma Rhatma

Fito Xampú Dermoprotector - Rhatma - 200 ml

223946

Nou

Xampú d'alta eficàcia que ofereix purificació intensa i protecció pel cuir cabellut i cabell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,61€

IVA inclòs

16,20€ IVA inclòs

-16%

6,81 € / 100 ml

Més informació

Fito Xampú Dermoprotector Rhatma

El teu aliat per a una purificació i protecció capil·lar intensa i duradora.

Què és Fito Xampú Dermoprotector Rhatma?

El Fito Xampú Dermoprotector Ultra Purificant Plus Complex és una solució òptima per a aquells que busquen la purificació intensa i protecció del seu cuir cabellut i cabell .

Formulat amb una alta concentració d'ingredients actius i una base lavant, aquest xampú destaca pel seu alt poder purificador i dermoprotector , estès en el temps. Els extractes vegetals presents a la fórmula posseeixen propietats purificants i protectores , ben reconegudes en l'àmbit de la dermocosmètica.

A més, l'equilibrada composició de Plus Complex aconsegueix amalgamar diverses funcions i resultats importants: proporciona una protecció dermo intensiva i sostinguda , a més d' aportar un efecte purificant d'alta intensitat . Actua com un reforçador, regenerador i antioxidant , que beneficia tant el cabell com el cuir cabellut. Aquest xampú és, en definitiva, l'elecció encertada per als que busquen una cura capil·lar integral, centrada en la purificació i la protecció.

Ingredients (Actius principals):

Extracte de Centella asiàtica, Extracte i hidrolat de Romero, Extracte de Farigola, Extracte de Vid Roja i Nabiu, Extracte d'Eucaliptus, Extractes de Menta i Mentol, Concentrat d'Aloe vera.

Com es fa servir Fito Xampú Dermoprotector Rhatma?

Aplicar per tot el cabell i el cuir cabellut fregant lleugerament i escampant de forma homogènia i en profunditat, deixar actuar de 2 a 3 minuts perquè els seus actius penetrin i actuïn correctament. Esbandir amb aigua.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda