Preu reduït! Xampú Cabells Grassos - Algologie - 300 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Xampú Cabells Grassos - Algologie - 300 ml

224683

Nou

Producte natural amb Ortiga Blanca i Bardana que neteja i equilibra el cuir cabellut, reduint l'aparença de greix i deixant el cabell net i fresc durant més temps.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,64€

IVA inclòs

10,38€ IVA inclòs

-16%

2,88 € / 100 ml

Més informació

Xampú Cabells Grassos Algologie

Digues adéu al cabell gras i llueix un cabell net, fresc i equilibrat.

Què és Xampú Cabells Grassos Algologie?

El Xampú per a Cabells Grassos d'Algologie és un producte natural especialment formulat per a cabells amb tendència a greixar-se .

Conté extractes d'Ortiga Blanca i Bardana , ingredients coneguts per les seves propietats purificants i equilibrants .

L' Ortiga Blanca ajuda a regular la producció de sèu al cuir cabellut , mentre que la Bardana té propietats antibacterianes i antiinflamatòries que ajuden a mantenir el cuir cabellut sa.

La fórmula suau i lleugera d'aquest xampú neteja els cabells i el cuir cabellut de forma efectiva sense ressecar-los . Amb l'ús regular, aquest xampú ajuda a mantenir el cabell equilibrat i ple de vida, reduint l'aparença de grasitud i deixant-lo net i fresc durant més temps.

Ingredients actius:

Extracte d'Algues Fucus i Laminàries, Extracte d'Ortiga, Bardana, Heura, Reina dels Prats, Llevat de cirera, Bedoll, Hamamelis i Saponària, Sèrum Fitomarí isotònic, Vitamina B5, Panthenol i Col·lagen hidrolitzat.

Com es fa servir Xampú Cabells Grassos Algologie?

  1. Mulla el teu cabell: Assegura't que el teu cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú.
  2. Aplica el xampú: Posa una quantitat adequada de Xampú Cabells Grassos al palmell de la mà. La quantitat dependrà de la longitud i el gruix del teu cabell, però generalment, una quantitat de mida d'una moneda d'euro és suficient per començar.
  3. Massatge el teu cuir cabellut: Aplica el xampú al teu cuir cabellut i fa un massatge suau amb els rovells dels dits en moviments circulars. Assegureu-vos de distribuir el xampú per tot el cuir cabellut i els cabells.
  4. Esbandida: Esbandida bé el teu cabell amb aigua tèbia. Assegureu-vos d'eliminar tot el xampú del teu cabell i cuir cabellut.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesChampú Pelo Graso

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda