Preu reduït! Xampú Revitalitzant Bio - Algologie - 300 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Xampú Revitalitzant Bio - Algologie - 300 ml

224684

Nou

El Xampú Revitalitzant Bio d'Algologie conté Ginseng i extractes fruiters de Pomelo, Mango, Limón i Maracuyá que aporten frescor, lluminositat i vitalitat al cabell, deixant-lo sa, brillant i ple d'energia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,66€

IVA inclòs

10,40€ IVA inclòs

-16%

2,89 € / 100 ml

Més informació

Xampú Revitalitzant Bio Algologie

Revitalitza el teu cabell amb la frescor i l'energia dels fruits tropicals.

Què és Xampú Revitalitzant Bio Algologie?

El Xampú Revitalitzant Bio d'Algologie és un cosmètic capil·lar natural dissenyat per a ús diari en tot tipus de cabell.

Aquest xampú està enriquit amb Ginseng i extractes fruiters de Pomelo, Mango, Limón i Maracuyá, ingredients coneguts per les seves propietats antioxidants i detoxificants .

El Ginseng ajuda a enfortir i revitalitzar els cabells, mentre que els extractes fruiters aporten frescor, lluminositat i vitalitat. L'aroma refrescant a aranja i l'oli essencial de llimona proporcionen energia i benestar per a tot el dia. Amb l'ús regular d'aquest xampú, els cabells lluiran més sa, brillant i ple de vida.

Ingredients actius:

Sèrum Fitomarí, Ginseng i Pomelo.

Com es fa servir Xampú Revitalitzant Bio Algologie?

  1. Mulla el teu cabell: Assegura't que el teu cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú.
  2. Aplica el xampú: Posa una quantitat adequada de Xampú Revitalitzant Bio al palmell de la mà. La quantitat dependrà de la longitud i el gruix del teu cabell, però generalment, una quantitat de mida d'una moneda d'euro és suficient per començar.
  3. Massatge el teu cuir cabellut: Aplica el xampú al teu cuir cabellut i fa un massatge suau amb els rovells dels dits en moviments circulars. Assegureu-vos de distribuir el xampú per tot el cuir cabellut i els cabells.
  4. Esbandida: Esbandida bé el teu cabell amb aigua tèbia. Assegureu-vos d'eliminar tot el xampú del teu cabell i cuir cabellut.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda