Preu reduït! Xampú Henna Coure Natural - Radhe Shyam - 250 ml

Fabricante:

Radhe Shyam Radhe Shyam

Xampú Henna Coure Natural - Radhe Shyam - 250 ml

215711

Nou

Xampú Henna Coure Natural Radhe Shyam manté i prolonga la coloració de la henna, alhora que aporta al teu cabell una brillantor i textura inigualables gràcies als seus extractes naturals ecològics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,78€

IVA inclòs

8,80€ IVA inclòs

-23%

2,71 € / 100 ml

Més informació

Xampú Henna Coure Natural Radhe Shyam

Nodreix, manté el color i dóna vida als teus cabells.

Què és Xampú Henna Coure Natural Radhe Shyam?

El Xampú Henna Coure Natural Radhe Shyam és un producte excepcional recomanat per mantenir i perllongar la coloració obtinguda després de l'aplicació de l'Henna Color Radhe Shyam , en les variants de pols o pasta.

Gràcies a la seva formulació única que incorpora extractes naturals de cultiu ecològic, aquest xampú no només ajuda a conservar el to dels cabells per més temps, sinó que també li aporta una brillantor i una textura incomparables. La continuïtat en l'ús dels xampús colorants a l'Henna Radhe Shyam resultarà en un cabell revitalitzat i ple de vida.

Ingredients:

Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides, Lawsonia Inermis (Henna) Disuccinate, Parfum, Citric Acid, Propylene Glycol, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

* Ingredient Orgànic Certificat

Com es fa servir Xampú Henna Coure Natural Radhe Shyam?

Aplicar una quantitat suficient de xampú sobre el cabell humit, fer massatges amb cura i esbandir amb aigua abundant. Repetir-ho si es considera necessari.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda