Fabricante:

Khadi Khadi

Xampú Roses Reparador - Khadi - 200 ml

224513

Nou

Una infusió ayurvèdica amb hibisc, regalèssia i rosa per revitalitzar i reparar el cabell danyat, deixant-lo suau, brillant i fragant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,50€

IVA inclòs
9,25 € / 100 ml

Més informació

Xampú Roses Reparador Khadi

Un viatge floral per a un cabell renascut.

Què és Xampú Roses Reparador Khadi?

El Xampú Roses Reparador de Khadi no és només un producte de neteja, és una experiència sensorial que transporta els jardins fragants de l'Índia. Inspirat en els ensenyaments mil·lenaris de l'Ayurveda, aquest xampú ha estat dissenyat específicament per restaurar la salut i vitalitat dels cabells danyats . La seva aroma floral és una promesa de cura i amor cap al teu cabell.

Cada component del Xampú Roses Reparador ha estat triat amb un propòsit: les flors d'hibisc, conegudes en la tradició ayurvèdica per les seves propietats rejovenidores, aporten vitalitat i brillantor ; la regalèssia, amb les seves virtuts calmants, assegura que el cuir cabellut es mantingui sa i equilibrat ; mentre que els delicats pètals de rosa retenen la humitat, garantint que cada fil de cabell estigui suaument hidratat.

Més enllà de la potent fórmula reparadora, aquest xampú és una invitació a cuidar-se, a prendre's un moment per a un mateix ia reconnectar amb la natura. Sense ingredients agressius, la seva base de condicionadors naturals treballa en harmonia per reparar les proteïnes danyades, donant-li al cabell una nova oportunitat de lluir fort, suau i radiant.

Ingredients:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Pca, Coco-Caprylate/Caprate, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil* Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acàcia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabre Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Root Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool**, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Limonene**, Glutamate, Geraniol**, Citronellol**, Hydroxycitronellal**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

*procedent de cultius ecològics. ** components d'olis essencials naturals. ***fet amb ingredients ecològics.

Com es fa servir Xampú Roses Reparador Khadi?

  1. Mullada completa: Assegureu-vos que el cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú. Això permet que el producte es distribueixi i funcioni correctament.
  2. Quantitat adequada: Aboqui una quantitat de xampú de la mida d'una moneda (això pot variar segons la longitud i el gruix del cabell) al palmell de la mà.
  3. Aplicació: Apliqui el xampú al cuir cabellut, especialment al clatell i darrere de les orelles. És important recordar que s'ha d'enfocar més a netejar el cuir cabellut que els cabells en si.
  4. Massatge: Massatge suaument amb els rovells dels dits (no amb les ungles) en moviments circulars. Això estimula el flux sanguini al cuir cabellut i ajuda a eliminar la brutícia i les cèl·lules mortes.
  5. Esbandida: Esbandida bé els cabells fins que l'aigua surti completament neta.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda