Fabricante:

Khadi Khadi

Xampú Amla Volum - Khadi - 30 ml

224517

Nou

Una fusió ayurvèdica per brindar volum, força i lluminositat als cabells. Amb olis essencials i herbes que promouen un creixement saludable.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,70€

IVA inclòs
19,00 € / 100 ml

Més informació

Xampú Amla Volum Khadi

Reviu el teu cabell amb el poder ayurvèdic d'Amla.

Què és Xampú Amla Volum Khadi?

El Xampú Bio Amla Volum de Khadi és una obra mestra ayurvèdica que porta la cura capil·lar a un nou nivell. Dissenyat per infondre cada fil amb volum, brillantor i força , aquest xampú és una combinació perfecta d'ingredients tradicionals i moderns que nodreixen i revitalitzen els cabells des de l'arrel fins a les puntes.

L'esplendorós oli essencial de Ylang Ylang, juntament amb les potents herbes Brahmi i Bhringaraj, treballen en conjunt per estimular el creixement dels cabells i prevenir-ne la caiguda . Aquests ingredients, reconeguts en la tradició ayurvèdica, també nodreixen el cuir cabellut, promovent la salut dels fol·licles pilosos.

L'oli de Neem, conegut per les seves propietats antifúngiques i antibacterianes, assegura un cuir cabellut net i lliure de caspa, creant un ambient òptim per al creixement dels cabells. Per la seva banda, les proteïnes d'Ametlles i Blat, en harmonia amb l'Aloe Vera, Amla i Shikakai, actuen com un bàlsam per als cabells, proporcionant suavitat i un condicionament profund . Tulsi, Brahmi i Bhringaraj, tres pilars de la cura ayurvèdica, enforteixen les arrels, assegurant un cabell sa, fort i ple de vida.

Ingredients:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Cananga Odorata Flower Oil, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Ocimum , Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Lawsònia Inermis Leaf Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chlor , Azadirachta Indica Leaf Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Linalool**, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Benzoate**, Benzyl Salicy , Geraniol**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.


* procedent cultius ecològics. **components d'olis essencials naturals. ***fet amb ingredients ecològics.

Com es fa servir Xampú Amla Volum Khadi?

  1. Mullada completa: Assegureu-vos que el cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú. Això permet que el producte es distribueixi i funcioni correctament.
  2. Quantitat adequada: Aboqui una quantitat de xampú de la mida d'una moneda (això pot variar segons la longitud i el gruix del cabell) al palmell de la mà.
  3. Aplicació: Apliqui el xampú al cuir cabellut, especialment al clatell i darrere de les orelles. És important recordar que s'ha d'enfocar més a netejar el cuir cabellut que els cabells en si.
  4. Massatge: Massatge suaument amb els rovells dels dits (no amb les ungles) en moviments circulars. Això estimula el flux sanguini al cuir cabellut i ajuda a eliminar la brutícia i les cèl·lules mortes.
  5. Esbandida: Esbandida bé els cabells fins que l'aigua surti completament neta.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda