Fabricante:

Khadi Khadi

Xampú ayurveda en pols Cabell sensible - Khadi - 50 grams

224508

Nou

Delicada cura per a cabells sensibles. Ric en herbes tradicionals, ofereix neteja i nutrició sense químics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,95€

IVA inclòs
17,90 € / 100 g

Més informació

Xampú ayurveda en pols Cabell sensible Khadi

Nodreix amb tradició. Cura ayurvèdica per a cabells sensibles.

Què és Xampú ayurveda en pols Cabell sensible Khadi?

Descobreix la màgia de la tradició ayurvèdica amb el Xampú a Pols per a Cabell Sensible de Khadi. Aquest xampú, inspirat en antigues receptes de cura capil·lar, és un regal per a aquells cabells que requereixen una atenció especial i delicada. La selecció única d'herbes índies, curosament recol·lectades a mà, ofereix una cura suau, calmant i nutritiva, protegint els cabells i el cuir cabellut de la inflamació i retornant-los el seu equilibri natural.

Cada gra d'aquest xampú en pols està impregnat de la rica essència d'herbes tradicionals, brindant als cabells una neteja suau però efectiva . És un producte especialment recomanat per als cabells més fins i delicats, sent una opció ideal per a la cura dels cabells de nenes i nens. La seva poderosa fórmula ayurvèdica actua sense agredir, respectant la naturalesa sensible de cada fil.

Aquesta meravella de xampú no només neteja, sinó que també nodreix i protegeix , tot gràcies a una recepta 100% natural i 100% vegana. Lliure de silicones i sulfats, garanteix que els teus cabells estiguin lliures de químics agressius, abraçant la seva bellesa natural i fortalesa.

Ingredients:

Sapindus Mukurossi Fruit Powder*, Acàcia Concinna Fruit Powder*, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Justícia Adhatoda Leaf Powder*, Azadirachta Indica Leaf Powder*, Eclipta Prostrata Powder*, Ocimum Sanctum Leaf Powder*, Ocimum Sanctum Leaf Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Hibiscus Sabdariffa, Flower Powder*, Chamomilla Recutita Flower Powder*, Ziziphus Jujuba Leaf Powder*.

* procedent d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Xampú ayurveda en pols Cabell sensible Khadi?

Barregeu 1-2 cullerades de xampú en pols KHADI en aigua calenta per obtenir una pasta suau i homogènia. Estendre freda sobre els cabells humits i deixar actuar durant 15 minuts. Esbandir amb aigua.

Presentació:

Envàs de 50 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda