Preu reduït! Xampú Germen de Blat - Natura House - 250 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Xampú Germen de Blat - Natura House - 250 ml

224018

Nou

El Xampú Germen de Blat és una cura suau i natural per a cabells delicats, perfecte per a nens i nadons. Sense SLS, SLES, silicona ni parabens.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,54€

IVA inclòs

7,35€ IVA inclòs

-11%

2,62 € / 100 ml

Més informació

Xampú Germen de Blat Natura House

Nutrició i suavitat per a cabells delicats i rentats freqüents.

Què és Xampú Germen de Blat Natura House?

El Xampú Germen de Blat és especialment formulat per a cabells delicats , sent perfecte també per a nens i nadons.

Aquest xampú nodreix i suavitza el cabell, mantenint-lo saludable i manejable . Gràcies als seus ingredients naturals, com l' oli de germen de blat i l'oli d'ametlles dolces , proporciona una cura suau i eficaç dels cabells, alhora que manté l' equilibri natural del cuir cabellut .

A més, aquest xampú no conté SLS, SLES, silicona ni parabens , cosa que el fa adequat per a ús diari i rentats freqüents. Amb la seva fórmula suau però efectiva, el Xampú Germen de Blat és una excel·lent opció per cuidar els cabells de tota la família.

Ingredients:

Aqua (water), TEA-lauryl sulfat, Cocamidopropyl betaine, Laureth-2, Parfum (Flavor), Hydrolized wheat protein, Triticum vulgare germ oil (Wheat oil), Prunus amygdalus dulcis oil (Almond oil), Cucurbita oil), Ethyl ximenynate, Laureth-3, Lauryl glucoside, BHA, BHT, Glyceryl oleate, Citric àcid, Ascorbic àcid, Propylene glycol, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Polyquaternium-7, Maris sal, Imidazolidinyyliurea monene, Amyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, CI 19140 (Yellow 5). Biodegradables al 98%.

Com es fa servir Xampú Germen de Blat Natura House?

Per utilitzar el Xampú Germen de Blat, simplement mulla els teus cabells, aplica el xampú des de les arrels fins a les puntes, fa un massatge suau, esbandeix bé i després asseca el teu cabell amb delicadesa.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda