Preu reduït! Xampú PBX Anti-caiguda - Natura House - 250 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Xampú PBX Anti-caiguda - Natura House - 250 ml

224020

Nou

El Xampú PBX Anti-caiguda enforteix i nodreix el bulb pilós amb Gelea Reial, Pantenol i extractes de Boj i Ximènia per prevenir la caiguda del cabell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,54€

IVA inclòs

7,35€ IVA inclòs

-11%

2,62 € / 100 ml

Més informació

Xampú PBX Anti-caiguda Natura House

Enforteix el teu cabell i combat la caiguda amb el poder de la Gelea Reial, Pantenol i extractes botànics.

Què és Xampú PBX Anti-caiguda Natura House?

El Xampú PBX Anti-caiguda és un extraordinari aliat per aturar la caiguda dels cabells . Formulat amb ingredients potents com la Gelea Reial, Pantenol, i extractes de Boj i Ximenia, aquest xampú té com a objectiu reforçar i nodrir el bulb pilós per prevenir la caiguda del cabell .

La Gelea Reial és coneguda per les seves propietats nutritives i regeneratives, que enforteixen el cuir cabellut i promouen el creixement del cabell . El Pantenol ajuda a retenir la humitat, millorant l'elasticitat dels cabells i reduint la possibilitat de trencament .

Els extractes de Boj i Ximenia proporcionen beneficis antioxidants i estimulants que mantenen el cuir cabellut saludable . Sense SLS, SLES, silicones ni parabens, aquest xampú és una opció segura i eficaç per a la cura dels cabells.

Ingredients:

Aqua (water), TEA-lauryl sulfat, Cocamidopropyl betaine, Sorbitol, Laureth-3, Hydrolized wheat protein, Buxus sempervirens extract (Box extract), Royal jelly powder, Retinyl acetat, Panthenol, Magnesium acetylmethionate, ), Ethyl ximenynate, Ximeninic àcid, Parfum (flavor), Làctic àcid, Propylene glycol, Glycerin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Polyquaternium-7, Glyceryl oleat, Lauryl glucoside, Imidazolidinyl urea, ral, Limonene, CI 75810 (Chorophyllin copper complex).

Com es fa servir Xampú PBX Anti-caiguda Natura House?

Per utilitzar el Xampú PBX Anti-caiguda, simplement mulla el teu cabell, aplica el xampú des de les arrels fins a les puntes, fa un massatge suau, esbandida bé i després asseca el teu cabell amb delicadesa.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda