Fabricante:

Khadi Khadi

Xampú Sensible Lavanda - Khadi - 30 ml

224520

Nou

Una experiència ayurvèdica que calma, equilibra i revitalitza el cuir cabellut i cabell, amb el poder relaxant de l'espígol.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,70€

IVA inclòs
19,00 € / 100 ml

Més informació

Xampú Sensible Lavanda Khadi

Harmonia i equilibri pel teu cuir cabellut.

Què és Xampú Sensible Lavanda Khadi?

El Xampú Sensible Lavanda de Khadi és molt més que un simple netejador; és un ritual de benestar basat en la saviesa ancestral de l'Ayurveda. Dissenyat per respondre a les necessitats del cuir cabellut sensible, aquest xampú no només purifica, sinó que també equilibra, calma i restaura.

Gràcies a la combinació sinèrgica d'ingredients, ofereix múltiples beneficis. Les flors d'hibisc, famoses per la seva capacitat per netejar i refrescar, treballen en perfecta harmonia amb l'Anantmool, el Kino indi i el Ratanjyot, deixant el cuir cabellut en un estat impecable. Però no s'acaba aquí. Aquesta joia de xampú té el poder de prevenir la caiguda dels cabells, transformant cada fil en una expressió de salut i vitalitat.

El protagonista, però, és l?oli essencial de lavanda. Coneguda per les seves propietats calmants i equilibrants , la lavanda té el do de regular la producció de sèu, mantenint el cuir cabellut en un estat d'equilibri perfecte.

El Xampú Sensible Lavanda de Khadi, lliure de parabens, perfums sintètics i sulfats, és una carícia natural per a aquells que busquen la cura més autèntica per al seu cuir cabellut i cabell.

Ingredients:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Erythritol, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Xanthan Gum, Butea Frondosa Flower Extract*, Hemidesmus Indicus , Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Sodium Gluconate, Glyceryl Oleate, Alkanna Tinctoria Root Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Pterocarpus Marsupium Bark/W Disodium Cocoyl Glutamate, Linalool**, Acàcia Concinna Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*,
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica
Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

*procedent de cultius ecològics. **components d'olis essencials naturals. ***fet usant ingredients ecològics.

Com es fa servir Xampú Sensible Lavanda Khadi?

  1. Mullada completa: Assegureu-vos que el cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú. Això permet que el producte es distribueixi i funcioni correctament.
  2. Quantitat adequada: Aboqui una quantitat de xampú de la mida d'una moneda (això pot variar segons la longitud i el gruix del cabell) al palmell de la mà.
  3. Aplicació: Apliqui el xampú al cuir cabellut, especialment al clatell i darrere de les orelles. És important recordar que s'ha d'enfocar més a netejar el cuir cabellut que els cabells en si.
  4. Massatge: Massatge suaument amb els rovells dels dits (no amb les ungles) en moviments circulars. Això estimula el flux sanguini al cuir cabellut i ajuda a eliminar la brutícia i les cèl·lules mortes.
  5. Esbandida: Esbandida bé els cabells fins que l'aigua surti completament neta.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda