Preu reduït! Xampú Mel i Pròpolis - Natura House - 250 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Xampú Mel i Pròpolis - Natura House - 250 ml

224019

Nou

El Xampú Mel i Pròpolis és una solució natural per als cabells fràgils i desvitalitzats, enriquits amb mel, pròpolis i pol·len per a un efecte reforçant i revitalitzant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,54€

IVA inclòs

7,35€ IVA inclòs

-11%

2,62 € / 100 ml

Més informació

Xampú Mel i Pròpolis Natura House

Nodreix i revitalitza el teu cabell amb el poder natural de la Mel i el Pròpolis.

Què és Xampú Mel i Pròpolis Natura House?

El Xampú Mel i Pròpolis és un producte excepcional per a la cura del cabell, especialment dissenyat per a aquells amb cabell fràgil i desvitalitzat .

Enriquit amb la bondat natural de la mel, el pròpolis i el pol·len, aquest xampú té un efecte reforçant, nutritiu i revitalitzant que combat eficaçment la fragilitat dels cabells . La mel, coneguda per les seves propietats humectants, ajuda a mantenir la hidratació del cabell, deixant-ho suau i sedós . El pròpolis i el pol·len, rics en nutrients i antioxidants , enforteixen el cabell des de les arrels fins a les puntes i protegeixen contra el dany ambiental. Aquest xampú no conté SLS, SLES, silicones ni parabens , per la qual cosa és una elecció segura per a la cura del cabell.

Ingredients:

Aqua (water), TEA-lauryl sulfat, Cocamidopropyl betaine, Mel, Glycerin, Laureth-2, Hydrolyzed wheat protein, Propolis (Propolis cera extract), Pollen, Junglans regia oil (Walnut oil), Cucurbita pepo seed oil (Curcubit , Ethyl ximenynate, Copper acetylmethionate, Zinc chloride, Polyquaternium-7, Parfum (Flavor), Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Glyceryl oliat, Laureth-3, Lauryl glucoside, Alcohol denat, Maris sal, Imidazolid linone, Linalool, Benzyl benzoate , Coumarin, Alpha-isomethyl ionone.

Com es fa servir Xampú Mel i Pròpolis Natura House?

Per fer servir el Xampú Mel i Pròpolis, simplement mulla el teu cabell, aplica el xampú des de les arrels fins a les puntes, fa un massatge suau, esbandida bé i després asseca el teu cabell amb delicadesa.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda