Fabricante:

Khadi Khadi

Xampú Vitalitat Taronja - Khadi - 200 ml

224516

Nou

Una injecció ayurvèdica denergia i brillantor per als cabells cansats, proporcionant una neteja profunda i una hidratació lleugera.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,50€

IVA inclòs
9,25 € / 100 ml

Més informació

Xampú Vitalitat Taronja Khadi

Desperta la vida a la teva cabellera!

Què és Xampú Vitalitat Taronja Khadi?

El Xampú Vitalitat Taronja de Khadi és una joia de la ciència ayurvèdica, dissenyat per injectar vida i energia a cada fil de cabell. Creat amb una fórmula especialitzada, és el remei perfecte per als cabells cansats, apagats i grassos.

Què ho fa tan especial? La taronja és coneguda per les seves propietats energitzants i refrescants . En incorporar-la en aquest xampú, Khadi ha creat una fórmula que no només neteja en profunditat el cuir cabellut , sinó que també refresca i revitalitza les arrels del cabell . És com un bufa d'aire fresc per a la teva cabellera.

Més enllà del seu efecte revitalitzant, aquest xampú ofereix una hidratació intensa . No obstant això, a diferència d'altres xampús, la seva fórmula lleugera garanteix que el teu cabell no se senti pesat ni endurit, permetent que llueixi solt, lleuger i amb una brillantor natural.

L'equilibri és clau per a un cabell sa, i aquest xampú s'encarrega d' equilibrar el pH de forma natural , assegurant que el cuir cabellut i els cabells mantinguin la salut òptima. Lliure de silicones i sulfats, el Xampú Vitalitat Taronja és lelecció perfecta per a aquells que busquen una cura capil · lar natural i eficaç.

Ingredients:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Limonene**, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Erythritol, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Citrate, Coco-Caprylate, Oryza Sativa Bra Acàcia Catechu Wood Extract*, Berberis Aristata Root Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Betaine, Citrus Limon Peel Oil*, Citrus Nobili Gluconat, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Acàcia Concinna Fruit Extract*, Curcuma Longa Root Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Sodium Lactate, Hydrolyzed Wheat Protein, Zin *, Sodium Cocoyl Glutamate, Citral**, Linalool**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.


*procedent de cultius ecològics. **components d'olis essencials naturals. ***fet usant ingredients ecològics.

Com es fa servir Xampú Vitalitat Taronja Khadi?

  1. Mullada completa: Assegureu-vos que el cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú. Això permet que el producte es distribueixi i funcioni correctament.
  2. Quantitat adequada: Aboqui una quantitat de xampú de la mida d'una moneda (això pot variar segons la longitud i el gruix del cabell) al palmell de la mà.
  3. Aplicació: Apliqui el xampú al cuir cabellut, especialment al clatell i darrere de les orelles. És important recordar que s'ha d'enfocar més a netejar el cuir cabellut que els cabells en si.
  4. Massatge: Massatge suaument amb els rovells dels dits (no amb les ungles) en moviments circulars. Això estimula el flux sanguini al cuir cabellut i ajuda a eliminar la brutícia i les cèl·lules mortes.
  5. Esbandida: Esbandida bé els cabells fins que l'aigua surti completament neta.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda