Preu reduït! Xampú Purificant amb Aloe Vera Bio - Algologie - 300 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Xampú Purificant amb Aloe Vera Bio - Algologie - 300 ml

224672

Nou

El Xampú Purificant amb Aloe Vera d'Algologie protegeix contra la contaminació urbana, nodreix el cabell amb mel, àloe vera i proteïnes hidrolitzades, i manté l'equilibri del cuir cabellut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,84€

IVA inclòs

13,03€ IVA inclòs

-16%

3,61 € / 100 ml

Més informació

Xampú Purificant amb Aloe Vera Bio Algologie

Protegeix i revitalitza el teu cabell contra la contaminació urbana.

Què és Xampú Purificant amb Aloe Vera Bio Algologie?

El Xampú Purificant amb Aloe Vera d'Algologie és un netejador poderós que combat els efectes nocius de la contaminació al cuir cabellut .

Formulat amb Acrochaetium moniliforme, una macroalga epifítica que actua com un escut protector contra la contaminació urbana . A més, conté mel, àloe vera i proteïnes hidrolitzades que treballen en conjunt per nodrir el cabell, aportant brillantor, suavitat i vitalitat . Aquest xampú purificant manté lequilibri del cuir cabellut i és adequat per a tot tipus de cabell exposat a la contaminació urbana. Amb lús regular, el cabell es veu més saludable, brillant i revitalitzat.

Ingredients:

Aqua, citrus aurantium dulcis fruit water*, sodium coco-sulfate, decyl glucoside, caprylyl/capryl glucoside, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, àloe barbadensis leaf juice*, glycerin, propanediol, glyceryl oleate, benzoate, citrus aurantium dulcis oil, limonene, hydrolyzed wheat protein, citric acid, rosmarinus offinicalis leaf oil, mel extract*, butylene glycol, sodium phytate, potassium sorbat, linalool, citral, hydrolyzed r.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Xampú Purificant amb Aloe Vera Bio Algologie?

  1. Mulla el teu cabell: Assegura't que el teu cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú.
  2. Aplica el xampú: Posa una quantitat adequada de Xampú Purificant amb Aloe Vera al palmell de la mà. La quantitat dependrà de la longitud i el gruix del teu cabell, però generalment, una quantitat de mida d'una moneda d'euro és suficient per començar.
  3. Massatge el teu cuir cabellut: Aplica el xampú al teu cuir cabellut i fa un massatge suau amb els rovells dels dits en moviments circulars. Assegureu-vos de distribuir el xampú per tot el cuir cabellut i els cabells.
  4. Esbandida: Esbandida bé el teu cabell amb aigua tèbia. Assegureu-vos d'eliminar tot el xampú del teu cabell i cuir cabellut.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda