Fabricante:

Khadi Khadi

Xampú Neem Equilibri - Khadi - 200 ml

224512

Nou

Solució ayurvèdica per combatre la caspa, alleujar la picor i equilibrar el cuir cabellut, promovent un cabell bonic i fort.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,50€

IVA inclòs
9,25 € / 100 ml

Més informació

Xampú Neem Equilibri Khadi

Bellesa i salut natural pel teu cuir cabellut.

Què és Xampú Neem Equilibri Khadi?

Descobreix el Xampú Neem Equilibri de Khadi, inspirat en la rica tradició ayurvèdica. Aquest xampú ha estat especialment formulat per abordar els problemes més comuns del cuir cabellut, proporcionant alleujament i equilibri . Infós amb el poder curatiu del Neem, una planta venerada a l'Índia per les múltiples propietats terapèutiques, aquest xampú actua com un escut protector contra la caspa i altres afeccions del cuir cabellut.

La picor, sovint un símptoma d'un cuir cabellut desequilibrat, s'alleuja immediatament gràcies als ingredients naturals i calmants. Aquest xampú no només tracta els símptomes, sinó que també aborda l'arrel del problema, equilibrant i nodrint el cuir cabellut . En restaurar aquest equilibri, el xampú Neem Equilibri de Khadi promou un cuir cabellut sa, que és essencial per lluir un cabell bell i fort.

A més de les seves propietats curatives, aquest xampú s'enorgulleix del compromís amb la puresa i l'autenticitat. Sense silicones, sense sulfats i lliure d'ingredients tòxics, garanteix una cura capil·lar pur, tal com la natura ho va dissenyar.

Ingredients:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Rosmarinus Officinalis Flower Oil*, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Xanthan Gum, Glycerin , Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Indigofera Tinctoria Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Vitex Pca, Disodium Cocoyl Glutamate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Gluconat, Salicylic Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Azadirachta Indica Seed Oil Glutamate, Sodium Hydroxide , Limonene**, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

*procedent de cultius ecològics ** components d'olis essencials naturals.

Com es fa servir Xampú Neem Equilibri Khadi?

  1. Mullada completa: Assegureu-vos que el cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú. Això permet que el producte es distribueixi i funcioni correctament.
  2. Quantitat adequada: Aboqui una quantitat de xampú de la mida d'una moneda (això pot variar segons la longitud i el gruix del cabell) al palmell de la mà.
  3. Aplicació: Apliqui el xampú al cuir cabellut, especialment al clatell i darrere de les orelles. És important recordar que s'ha d'enfocar més a netejar el cuir cabellut que els cabells en si.
  4. Massatge: Massatge suaument amb els rovells dels dits (no amb les ungles) en moviments circulars. Això estimula el flux sanguini al cuir cabellut i ajuda a eliminar la brutícia i les cèl·lules mortes.
  5. Esbandida: Esbandida bé els cabells fins que l'aigua surti completament neta.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda