Preu reduït! Xampú Romero - Natura House - 250 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Xampú Romero - Natura House - 250 ml

224021

Nou

El Xampú de Romero proporciona un efecte purificant, protector i regulador del greix gràcies als extractes de Romero, Eucaliptus i Farigola.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,54€

IVA inclòs

7,35€ IVA inclòs

-11%

2,62 € / 100 ml

Més informació

Xampú Romero Natura House

Controla el greix i enforteix el teu cabell amb el poder del Romero, Eucaliptus i Farigola.

Què és Xampú Romero Natura House?

El Xampú de Romero és una solució eficaç per a aquells amb cabells grassos i fràgils . Formulat amb extractes de Romero, Eucaliptus i Farigola, aquest xampú té un efecte purificant, protector i regulador del greix .

El romaní és conegut per les seves propietats antibacterianes i antifúngiques , que ajuden a mantenir el cuir cabellut net i saludable .

A més, la seva capacitat per equilibrar la producció d'oli fa que aquest xampú sigui ideal per al cabell gras . D'altra banda, l'Eucaliptus i la Farigola aporten les seves propietats antisèptiques i calmants , ajudant a protegir i calmar el cuir cabellut. Sense la presència de SLS, SLES, silicones ni parabens, aquest xampú de romaní és una opció segura per a la cura diària dels cabells.

Ingredients:

Aqua (water), TEA-lauryl sulfat, Cocamidopropyl betaine, Sorbitol, Laureth-2, Rosmarinus officinalis oil and extract (Rosemary oil and extract), Hydrolized wheat protein, Eucalyptus globulus oil (Eucalyptus oil), Thy Cucurbita pepo seed oil (Curcubit oil), Ethyl ximenynate, Copper acetylmethionate, Zinc chloride, Parfum (flavor), Glycerin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Polyquaternium-7, Glyceryl oleide, Laureth-3, Laureth-3, Laureth-3, oisothiazolinone , Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, CI 75810 (Chorophyllin copper complex).

Com es fa servir Xampú Romero Natura House?

Per fer servir el Xampú Romero, simplement mulla el teu cabell, aplica el xampú des de les arrels fins a les puntes, fa un massatge suau, esbandida bé i després asseca el teu cabell amb delicadesa.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda