Preu reduït! Xampú de Ceba i Algues Marines - Algologie - 300 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Xampú de Ceba i Algues Marines - Algologie - 300 ml

224692

Nou

Xampú reforçant que estimula el creixement dels cabells, prevé la caiguda i equilibra el cuir cabellut, gràcies a la seva alta concentració en extracte de ceba i algues marines.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,84€

IVA inclòs

13,03€ IVA inclòs

-16%

3,61 € / 100 ml

Més informació

Xampú de Ceba i Algues Marines Algologie

Promou un creixement saludable i prevé la caiguda dels cabells amb el Xampú de Ceba i Algues Marines d'Algologie.

Què és Xampú de Ceba i Algues Marines Algologie?

El Xampú de Ceba i Algues Marines d'Algologie és un producte especialitzat en la cura i neteja del cabell i cuir cabellut .

Conté una alta concentració d'extracte de ceba, un ingredient conegut per les seves propietats beneficioses per als cabells, inclosos l'enfortiment, l'estimulació del creixement i la prevenció de la caiguda dels cabells .

A més, l'extracte de ceba ajuda a equilibrar el funcionament del cuir cabellut, promovent un ambient saludable per al creixement del cabell . Les algues marines, un altre ingredient clau en aquest xampú, són riques en minerals i antioxidants que nodreixen i protegeixen els cabells . Aquest xampú no només neteja els cabells de manera efectiva, sinó que també l'enforteix i promou un creixement saludable.

Ingredients:

Aqua, sodium coco-sulfate, decyl glucoside, cocamidopropyl betaine, glycerin, coco-glucoside, caprylyl/capryl glucoside, glyceryl oleate, hydrolyzed wheat protein, citric acid, allium cep bulb extract, cinxa extract , palmària palmata extract, ascophyllum nodosum extract, laminària saccharina extract, undària pinnatifida extract, tocopherol, pca glyceryl oleate, butylene glycol, sodium chloride, sodium benzoate, parfum, potassium sorbat, phenoxyethan 55.

Com es fa servir Xampú de Ceba i Algues Marines Algologie?

  1. Mulla el teu cabell: Assegura't que el teu cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú.
  2. Aplica el xampú: Posa una quantitat adequada de Xampú de Ceba i Algues Marines al palmell de la mà. La quantitat dependrà de la longitud i el gruix del teu cabell, però generalment, una quantitat de mida d'una moneda d'euro és suficient per començar.
  3. Massatge el teu cuir cabellut: Aplica el xampú al teu cuir cabellut i fa un massatge suau amb els rovells dels dits en moviments circulars. Assegureu-vos de distribuir el xampú per tot el cuir cabellut i els cabells.
  4. Esbandida: Esbandida bé el teu cabell amb aigua tèbia. Assegureu-vos d'eliminar tot el xampú del teu cabell i cuir cabellut.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda