Fabricante:

Khadi Khadi

Oli capil·lar Cura color - Khadi - 50 ml

224524

Nou

L'Oli capil·lar Amla Força & Brillantor de Khadi és un elixir ayurvèdic que combina la potència nutritiva d'Amla amb la saviesa mil·lenària de la tradició índia. Enforteix, nodreix i aporta una brillantor inigualable al teu cabell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,50€

IVA inclòs
29,00 € / 100 ml

Més informació

Oli capil·lar Cura color Khadi

El secret ayurvèdic per a un color vibrant i durador.

Què és Oli capil·lar Cura color Khadi?

L'Oli capil·lar Cura del Color de Khadi és una fusió perfecta entre la natura i la tradició ayurvèdica que té com a principal objectiu realçar i mantenir la vitalitat dels colors obtinguts a través dels tints naturals Khadi . A la cosmètica moderna, mantenir el color dels cabells pot ser un desafiament, però Khadi ho ha simplificat amb un toc tradicional.

La base d‟aquest oli capil·lar se centra en els extractes de plantes seleccionades que, quan s‟apliquen al cabell, formen una capa protectora. Aquesta barrera natural no només protegeix els cabells dels factors externs, sinó que també segella el color, assegurant que el tint natural Khadi mantingui la seva riquesa i lluminositat per molt més temps.

Però què fa que aquest oli sigui tan especial? La resposta rau en la tècnica tradicional amb què es prepara. Seguint les antigues receptes ayurvèdiques, les herbes són acuradament seleccionades i després bullides a foc lent en un foc obert. Aquest mètode meticulós garanteix que cada gota de l'oli conservi les propietats curatives i protectores de les herbes.

En poques paraules, amb l'Oli capil·lar Cura del Color de Khadi, no només estàs optant per un producte de cura del cabell, sinó que també t'estàs submergint en una experiència ayurvèdica que nodreix tant el teu cabell com la teva ànima.

Ingredients:

Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil*, Eclipta Alba Leaf Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract*, Cassia Itàlica Leaf Extract, Isoamyl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Brassica Oler Officinalis Fruit Extract*, Triticum Vulgare Germ Oil, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Vitis Vinifera Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Azadirachta Indica Seed Oil*, Mentha Piperita Oil, Vetiveria *, Linalool**.

* Procedent de l'agricultura ecològica.

** components d'olis essencials naturals.

Com es fa servir Oli capil·lar Cura color Khadi?

  • Aplicar khadi Hair Oil Color Care 24 hores després dutilitzar els Tints naturals ayurveda khadi Natural Hair Color - abans del teu primer rentat de cabell.
  • Simplement pots aplicar 2-3 bombaments de Khadi Color Care a la mà. Estén l'oli al palmell de les mans i distribueix-lo sobre els cabells secs. Concentra't a la zona tenyida, així com als llargs i les puntes dels cabells.
  • També pots aplicar l'oli amb el raspall per a la cura del cabell Khadi: les truges naturals distribuiran l'oli uniformement als cabells i al cuir cabellut.
  • Ara embolica els cabells amb una tovallola per mantenir calent. Deixa que l'oli s'absorbeixi almenys entre 30 i 60 minuts abans de rentar-te els cabells amb un xampú Khadi. Per a un efecte més intens, és millor deixar-ho actuar tota la nit.
  • Aplica aquesta cura natural dels cabells dues vegades per setmana. També pots fer servir l'oli capil·lar com a producte sense aclarir en petites dosis.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda