Fabricante:

Khadi Khadi

Oli capil·lar Neem - Khadi - 50 ml

224525

Nou

L'Oli capil·lar Neem de Khadi és un tractament ayurvèdic que combat la caspa, la picor i desequilibris del cuir cabellut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,50€

IVA inclòs
29,00 € / 100 ml

Més informació

Oli capil·lar Neem Khadi

L'essència ayurvèdica per a un cuir cabellut en equilibri i un cabell radiant.

Què és Oli capil·lar Neem Khadi?

L'Oli capil·lar Neem de Khadi és un tresor ayurvèdic que busca portar l'usuari a un viatge rejovenidor, on el cuir cabellut i els cabells troben un alleugeriment i una nutrició profunda . En la cultura ayurvèdica, Neem és conegut pels seus innombrables beneficis per a la pell i el cabell, i Khadi ha aconseguit encapsular aquests beneficis en un flascó.

Aquest oli no és simplement un producte per a la cura dels cabells; és una solució a problemes comuns com la picor del cuir cabellut, la caspa i altres problemes relacionats. Amb Neem com a principal protagonista, s'aprofita el seu poder antibacterià i antifúngic per oferir un alleugeriment durador.

Però el que realment defineix i distingeix aquest oli capil·lar és la meticulosa preparació darrere seu. Cada planta medicinal índia que s'utilitza s'escull amb cura i es cuina a foc lent, seguint pràctiques i receptes tradicionals que han estat transmeses al llarg de generacions . Aquest procés assegura que cada gota de l'oli estigui carregada de les propietats rejovenidores de les herbes.

En resum, l'Oli capil·lar Neem de Khadi no és només un tractament, sinó una experiència de benestar que promet un cuir cabellut sa i, per tant, un cabell vibrant i bonic.

Ingredients:

Sesamum Indicum Seed Oil*, Brassica Juncea Seed Oil*, Trigonella Foenum Graecum Seed Extract, Citrus Medica Limonum Essential Oil, Cinnamomum Camphora Extract, Melaleuca Alternifolia Essential Oil, Azadirachta Indica Leaf Extract, Tocopher *, Limonene**.

* Procedent de l'agricultura ecològica.

** components d'olis essencials naturals.

Com es fa servir Oli capil·lar Neem Khadi?

  • Simplement poseu 2-3 dosis a la mà. Massatge l'oli al seu cuir cabellut primer i distribueixi l'oli restant a la cabellera i puntes. Si la seva principal preocupació és la cura dels cabells, comenceu amb la cabellera i feu un massatge a la resta de l'oli capil·lar al cuir cabellut.
  • Pot aplicar el tractament amb un raspall de pèl de cerres naturals, distribuiran l'oli de manera uniforme en els cabells i el cuir cabellut.
  • Després emboliqui els cabells amb una tovallola per mantenir calent. Deixeu que l'oli s'absorbeixi almenys de 30 a 60 minuts abans de rentar-te els cabells amb un xampú Khadi. Per a un efecte més intens, simplement deixeu que l'oli penetri durant la nit i renti's els cabells al matí.
  • Aplicar la cura natural dels cabells Khadi dues vegades per setmana. També podeu utilitzar l'oli per als cabells com a producte sense aclarit en petites dosis.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda