Fabricante:

Khadi Khadi

Oli capil·lar Roses Reparador - Khadi - 50 ml

224526

Nou

L'Oli capil·lar de Roses Reparador de Khadi, imbuït amb el poder de la rosa, Moringa i Triphala, és un elixir ayurvèdic que nodreix i revitalitza els cabells, donant-li vida, força i una brillantor natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,50€

IVA inclòs
29,00 € / 100 ml

Més informació

Oli capil·lar Roses Reparador Khadi

Embelliment ayurvèdic, amb el cor d'una rosa.

Què és Oli capil·lar Roses Reparador Khadi?

L'Oli capil·lar de Roses Reparador de Khadi és la personificació del luxe i la tradició ayurvèdica en perfecta harmonia. Aquest oli, impregnat dels rics nutrients de la rosa, no només és un plaer per als teus sentits, sinó que és una veritable benedicció per als cabells que necessiten amor i cura.

En estar enriquit amb el poderós Moringa i el potent Triphala , aquest oli no és només un producte superficial. Va més enllà, penetrant profundament a cada fil per revitalitzar i nodrir des de dins . Les flors de rosa, amb la seva essència calmant , juntament amb els poderosos ingredients ayurvèdics, garanteixen que el teu cabell no només llueixi saludable, sinó que també se senti enfortit i rejovenit.

La màgia real rau en la seva preparació. Imagina herbes medicinals, seleccionades amb la màxima cura, bullint lentament en un foc obert, alliberant les seves propietats curatives a l'oli , segons tradicions que han estat respectades i seguides durant mil·lennis. Cada gota d'aquest oli és un testimoniatge de la rica herència ayurvèdica, preparada amb amor i dedicació.

En resum, l'Oli capil·lar de Roses Reparador de Khadi no és simplement un tractament capil·lar; és un regal de la natura, una combinació de tradició i bellesa, dissenyat per brindar-te els cabells dels teus somnis.

Ingredients:

Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Isoamyl Laurate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Argània Spinosa Kernel Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Eclipta Alba Leaf Extract, Oleifera Leaf Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Terminalia Chebula Fruit Extract*, Terminalia Bellirica Fruit Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Trigonella Foenum-Gaecum Seed Extract*, Glycyrrson Inermis Leaf Extract*, Indigofera Tinctòria Leaf Extract*, Cedrus Atlàntica Bark Extract, Cyperus Scariosus Root Extract*, Rosa Damascena Flower Extract, Ficus Benghalensis Root Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Pelargonium Graveolens Oil, Oil, Azadirachta Indica Seed Oil*, Lavandula Angustifolia Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Ocimum Sanctum Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Arnica Montana Flower Extract, Acàcia Concinna Fruit Extract*, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Cit Linalool**, Citronellol**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Benzyl Benzoate**, Eugenol**.

* Procedent de l'agricultura ecològica.

** components d'olis essencials naturals.

Com es fa servir Oli capil·lar Roses Reparador Khadi?

  • Simplement poseu 2-3 dosis a la mà. Massatge l'oli al seu cuir cabellut primer i distribueixi l'oli restant a la cabellera i puntes. Si la seva principal preocupació és la cura dels cabells, comenceu amb la cabellera i feu un massatge a la resta de l'oli capil·lar al cuir cabellut.
  • Pot aplicar el tractament amb un raspall de pèl de cerres naturals, distribuiran l'oli de manera uniforme en els cabells i el cuir cabellut.
  • Després emboliqui els cabells amb una tovallola per mantenir calent. Deixeu que l'oli s'absorbeixi almenys de 30 a 60 minuts abans de rentar-te els cabells amb un xampú Khadi. Per a un efecte més intens, simplement deixeu que l'oli penetri durant la nit i renti's els cabells al matí.
  • Aplicar la cura natural dels cabells Khadi dues vegades per setmana. També podeu utilitzar l'oli per als cabells com a producte sense aclarit en petites dosis.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda