Preu reduït! NutriSGS - 100% Natural - 60 càpsules

Fabricante:

100% Natural 100% Natural

NutriSGS - 100% Natural - 60 càpsules

215730

Nou

És un complement alimentari que ajuda a enfortir les defenses de lorganisme. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

27,54€

29,95€

-8%

0,46 € / ud

Més informació

NutriSGS

Enforteix les defenses de lorganisme.

Què és NutriSGS 100% Natural?

És un complement alimentari que ajuda a enfortir les defenses de lorganisme. Es tracta d'un concentrat de brots tendres de bròquil, de 3 dies de vida, que conté entre 20 i 50 vegades més concentració de SGS (sulforafà glucosinolat) que la verdura madura i cuinada.

El SGS estimula l'activitat de certs enzims que actuen com a mecanisme de defensa del propi organisme, provocant una activitat antioxidant constant de llarga durada, que neutralitza molts radicals lliures, cosa que pot ajudar a reduir l'efecte de substàncies perilloses per a la salut, millorant-ne el eliminació.

Ajuda, per exemple, a minimitzar els efectes nocius de la contaminació , tabac i fums en general, alcohol i altres contaminants. És un depurador molt efectiu i és recomanable en tractaments antiedat per la seva activitat antiradicals lliures.

Ingredients:

Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; concentrat de bròquil (Broccoraphanin® Activated); càpsula vegetal gastroresistent; àcid L-ascòrbic (extret de cítrics, PureWay-C®); mico L-metionina sulfat de zinc (L-OptiZinc®); llevat enriquit en seleni (SelenoExcell®); barreja d'extracte d'arròs Un-Mag™ (Extracte d'arròs*, closca d'arròs*, goma aràbiga* i oli de gira-sol*); antiaglomerant: diòxid de silici.

Com es pren NutriSGS 100% Natural?

Es recomana prendre 1 càpsula al dia amb el sopar o en ficar-se al llit, o seguint les recomanacions d'un expert.

Reforç: 2 càpsules al dia o seguint les recomanacions d´un expert.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Brand

100% Natural és una marca certificada pels seus productes d'alta qualitat.


100% Natural és la marca de la qualitat en els teus productes naturals


En la seva gamma de productes, opta per les directrius de GMP: Bones Pràctiques de Fabricació. Utilitzar productes naturals és la base per a l'elaboració de tota la seva producció. Aquest procés natural va unit a processos innovadors que garanteixen l'eficàcia dels seus productes, ja que ofereixen ingredients naturals, fent servir sempre components i processos d'elaboració innovadors.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 03/10/2023

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda