Preu reduït! Goji 100% Pols Pur Bio - Biotona - 200 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Goji 100% Pols Pur Bio - Biotona - 200 grams

190807

Nou

Obtingut a partir de les baies sucoses i de color vermell-ataronjat de l'goji, un arbust asiàtic originari de l'Himàlaia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,04€

IVA inclòs

26,00€ IVA inclòs

-15%

11,02 € / 100 g

Més informació

Goji 100% Pols Pur Bio

Biotona Bio Goji Raw és una pols excepcional, obtingut a partir de les baies sucoses i de color vermell-ataronjat de l'goji, un arbust asiàtic originari de l'Himàlaia, actualment conreat a Europa occidental. A causa de les seves nombroses espines, s'usa com tanco, els seus baies s'usen fa mes de 3000 anys en medicina xinesa tradicional. Benvolgudes pel seu elevat valor nutritiu, constitueixen una llaminadura agredolça natural objecte d'estudis científics cada vegada mes nombrosos. Les baies de goji de Biotona es conreen a la Xina de manera 100% biològica. Després de la seva collita i una rigorosa selecció es redueixen immediatament a pols per un procés de liofilització que permet conservar a l'màxim el gust, l'olor i el color dels fruits frescos així com les substàncies i fito-nutrients presents de forma natural.

Ingredients: pols de goji * (goji) (100%) de la Xina. * cultiu ecològic.

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio Goji Raw als seus smoothies i batuts en combinació amb (suc de) fruites, altres super aliments o simplement en llet (vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi. Afegiu un toc de salut als seus plats • Conservar en un lloc fresc, sec i a l'abric de la llum.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda