No hi ha productes
Ho compro
Nou
Pebre Verd en gra d'alta qualitat per donar una aroma més picant als plats i salses.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El pebre verd en gra és el fruit de la planta aromàtica i enfiladissa, Piper Nigrum i que es fa servir a la cuina per aromatitzar els plats donant-li un toc de sabor lleugerament més picant.
El pebre verd en gra és molt apreciat per donar gust als plats amb un sabor i aroma lleugerament picant, però a diferència d'altres tipus de pebre, té un sabor més fresc i és una mica menys picant.
Els grans sencers es fan servir en adobs, brous, carns i peix. La mòlta se sol utilitzar en plats que porten menys temps de preparació com a verdures, ous, formatge, arròs, salses i amanides.
Totes les varietats de pebre procedeixen de la mateixa planta, Piper Nigrum . Els seus fruits són primer de color verds, després es tornen vermellosos i en deixar-los assecar es tornen negres.
La varietat de pebre depèn del temps de recol·lecció i maduració. El pebre verd es recol·lecta el fruit immadur i es conserva en salmorra.
La picor del pebre es deu a la substància piperina que es troba a la closca ia la llavor. Com que l'aroma es divaga recol·lectar els fruits, es recomana moldre el pebre en el moment que s'utilitzarà en el seu ús culinari i així conservar tot el seu aroma.
A més de les qualitats culinàries que aporta el pebre blanc, destaca per múltiples propietats beneficioses per a la salut ja que és diürètica, digestiva i carminativa.
Gràcies a la piperina que conté, estimula la secreció de sucs gàstrics que faciliten la digestió. També ajuda a prevenir l'aparició de gasos, ajuda a eliminar-los i ajuda a reduir inflor.
El pebre verd també és ric en calci, ferro, potassi, proteïnes, iode, zinc, magnesi i vitamines dels grups A, B, C, D i K que ajuda a millorar la salut dels ossos i per prevenir l'anèmia per falta de ferro.
Per aquestes raons, el pebre verd és una espècie que aporta una gran quantitat de beneficis a més d'oferir un sabor exquisit als plats.
Es pot consumir directament afegint el pebre verd en gra a diferents receptes. És recomanable fer servir el molinet i moldre-la abans de consumir-la per gaudir de totes les seves propietats aromàtiques.
S'utilitza de forma freqüent a les receptes de carn i peix i per preparar salses.
Pots comprar pebre verd en gra d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem de pebre en gra i mòlta de diferents varietats. També la pots trobar a càpsules com a complement alimentari.
Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació