Preu reduït! All Negre Envellit - Herbora - 30 càpsules

Fabricante:

Herbora Herbora

All Negre Envellit - Herbora - 30 càpsules

225340

Nou

L'All Negre Envellit d'Herbora: Innovació i benestar a cada càpsula per a la teva salut cardiovascular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,64€

IVA inclòs

16,05€ IVA inclòs

-15%

0,45 € / ud

Més informació

All Negre Envellit Herbora

Vitalitat antiga, salut moderna - el teu cor ho agrairà.

Què és All Negre Envellit Herbora?

L' All Negre Envellit d' Herbora és una solució natural enfocada a la salut cardiovascular i la regulació de la pressió arterial .

Amb un ingredient central, l'ABG10+®, una forma patentada d'all negre envellit , aquest complement alimentari està especialment dissenyat per oferir els beneficis antioxidants i vasodilatadors de l'all sense les olors associades al consum de l'all comú .

L' addició de cua de cavall amplifica les seves propietats diürètiques , ajudant a l' eliminació de líquids i reduint la pressió sobre les artèries . La vitamina B6 complementa la fórmula , assistint en el metabolisme de l'homocisteïna, un factor conegut per la seva relació amb malalties cardiovasculars, i aportant energia en disminuir el cansament i la fatiga .

Aquest suplement es converteix en un aliat per a aquells preocupats per la seva salut arterial , especialment útil per a individus amb factors de risc per a la hipertensió.

Ingredients:

Per 1 càpsula vegetal: Extracte sec de parts aèries de cua de cavall (Equisetum arvense) estandarditzat al 7% en sílice (ràtio 4,5:1) 300 mg (21 mg sílice) (1.350 mg equivalent a planta), ABG10+® extracte sec d'all negre (Allium sativum) estandarditzat al 0,1% a SAC (S-alil-cisteïna) ràtio 10:1250 mg (0,25 mg SAC) (2.500 mg equivalent en planta) i vitamina B6 2,80 mg ( 200% VRN)
VRN: Valors de referència de nutrients

Altres Ingredients: agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina) i antiaglomerant (fosfat de calci).

Com es fa servir All Negre Envellit Herbora?

  • Dosi: prendre 1 càpsula al dia.
  • Quan: al matí en dejú (1-0-0).
  • Com: amb un got gran daigua.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals de 723,60 mg.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda