Preu reduït! Bardana Extracte Sec - Integralia - 60 càpsules

Fabricante:

Integralia Integralia

Bardana Extracte Sec - Integralia - 60 càpsules

225070

Nou

Complement concentrat amb les propietats purificants i antioxidants de la bardana. Ideal per a la salut de la pell i el sistema digestiu. Conté 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,36€

IVA inclòs

11,70€ IVA inclòs

-20%

0,16 € / ud

Més informació

Bardana Extracte Sec Integralia

Natura en càpsula pel teu benestar. Descobreix el poder purificador de la bardana!

Què és Bardana Extracte Sec Integralia?

Bardana Extracte Sec d'Integralia és un complement alimentari d'alta qualitat que concentra les propietats beneficioses de la bardana en una presentació còmoda i fàcil de consumir. La bardana, coneguda científicament com Arctium lappa, és una planta que ha estat valorada durant segles en la medicina tradicional pels seus múltiples beneficis per a la salut .

Aquest complement s'elabora mitjançant un procés d'extracció que conserva els principis actius de la bardana, maximitzant-ne l'eficàcia. Cada càpsula conté un extracte sec de bardana que promou la salut de la pell, ajuda a l'eliminació de toxines i afavoreix el bon funcionament del sistema digestiu . A més, la bardana és reconeguda per les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants.

Presentat en un envàs amb 60 càpsules, Bardana Extracto Sec d'Integralia és l'opció ideal per a totes aquelles persones que busquen millorar el benestar general i donar suport a la seva salut de forma natural.

Ingredients:

Extracte de Bardana (Arctium Iappa L., Arrel), Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Coberta (Hipromelosa), Antiaglomerants (Magnesi Estearat i Diòxid de Silici).

Com es fa servir Bardana Extracte Sec Integralia?

Dosi diària recomanada, prendre 2 càpsules al dia.

No superar la dosi recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda