Preu reduït! Cabellera de Lleó - Natysal - 32 càpsules

Fabricante:

Natysal Natysal

Cabellera de Lleó - Natysal - 32 càpsules

225734

Nou

Cabellera de Lleó Natysal, amb Cabellera de Lleó, Citicolina, Vitamina B5 i Zinc, optimitza la funció cerebral i millora la memòria i concentració.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

23,62€

IVA inclòs

29,90€ IVA inclòs

-21%

0,74 € / ud

Més informació

Cabellera de Lleó Natysal

Potencia la teva Ment amb la Força Natural de Melena de León Natysal: Nutrició Avançada per a una Ment Clara i Concentrada.

Què és Melena de León Natysal?

Cabellera de Lleó de Natysal és un complement alimentari innovador que combina els beneficis de la Cabellera de Lleó, Citicolina, Vitamina B5 i Zinc .

Aquest suplement està especialment dissenyat per donar suport a la funció cerebral i el sistema nerviós . La Melena de León, un fong conegut per les seves propietats nootròpiques, ajuda a millorar la memòria i la concentració . La Citicolina és un nutrient que recolza la salut neuronal i la funció cognitiva .

La Vitamina B5 contribueix al rendiment mental normal, mentre que el Zinc és essencial per al manteniment de la salut cerebral i l'equilibri psicològic . Aquest complement és ideal per a estudiants, professionals i qualsevol persona que busqui millorar-ne l'enfocament i la capacitat cognitiva, proporcionant una forma natural i efectiva de donar suport a la salut cerebral i al benestar general.

Ingredients:

Extracte sec de cossos fructífers de cabellera de lleó (Hericium erinaceus) amb ràtio 10:1, citicolina, agent de recobriment hidroxipropilmetilcel·lulosa, gluconat de zinc, agent de càrrega cel·lulosa microcristal·lina, antiaglomerant estearat magn.

1 càpsula aporta: 300 mg d'Extracte sec de Melena de Lleó amb ràtio 10:1 (equivalent a 3.000 mg de cossos fructífers en pols), 250 mg de Citicolina, 6 mg (100% VRN*) de Vitamina B5 (Àcid pantotènic) , 10 mg (100% VRN*) de Zinc.

* VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Melena de León Natysal?

Prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 32 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda