Preu reduït! Oli d'Hipèric - Plantis - 50 ml

Fabricante:

Plantis Plantis

Oli d'Hipèric - Plantis - 50 ml

225078

Nou

L'oli d'Hipèric de Plantis, extret de l'Herba de Sant Joan, és conegut per equilibrar el sistema nerviós i tenir cura de la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,56€

IVA inclòs

13,95€ IVA inclòs

-9%

25,12 € / 100 ml

Més informació

Oli d'Hipèric Plantis

Cura natural per a la pell i l'equilibri emocional.

Què és Oli d'Hipèric Plantis?

L'oli d'Hipèric de Plantis s'extreu de l'Herba de Sant Joan , coneguda científicament com a Hypericum perforatum. Aquesta planta ha estat apreciada des de temps antics pel seu potencial a equilibrar el sistema nerviós, gràcies al seu component actiu: la hipericina .

Estudis moderns donen suport a l'eficàcia de la hipericina, especialment en la gestió de símptomes de depressions lleus, així com les seves propietats tranquil·litzants, ajudant en situacions d'insomni i estrès. Però la meravella de l'Hipèric no s'hi atura. A nivell cutani, aquest oli és un aliat inigualable. Les seves propietats calmants, astringents i regeneratives són beneficioses per alleujar una varietat de molèsties de la pell, des d'irritacions i vermellors fins a cremades i ferides .

A més, potencia la circulació sanguínia , oferint un suau efecte anestèsic local que modula les reaccions inflamatòries. Si cerques un aliat per a la pell i la ment, l'oli d'Hipèric de Plantis és una elecció excel lent.

Ingredients:

Helianthus annuus Seed Oil, Hypericum perforatum Oil.

Macerat d'hipèric amb oli de gira-sol, sense conservants ni colorants.

Com es fa servir Oli d'Hipèric Plantis?

Afegir unes gotes a la crema habitual o aplicar directament sobre la pell neta: fer massatges a la zona mitjançant suaus moviments circulars fins a la seva completa absorció. L'oli d'hipèric és fotosensibilitzant, per això es recomana no exposar-se al sol durant les 24 hores següents a la seva utilització.

Presentació:

Envàs amb comptagotes de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda