Preu reduït! Maitake - Plantis - 60 càpsules

Fabricante:

Plantis Plantis

Maitake - Plantis - 60 càpsules

225174

Nou

Maitake Plantis és un extracte potent de Grifola frondosa amb un 50% de polisacàrids, enriquit amb nombrosos compostos beneficiosos. És utilitzat per al control de pes i la salut cardiovascular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,21€

IVA inclòs

19,95€ IVA inclòs

-3%

0,32 € / ud

Més informació

Maitake Plantis

Fortalesa i equilibri pel teu benestar interior amb Maitake Plantis.

Què és Maitake Plantis?

Maitake Plantis és un producte elaborat a base d'extracte de Grifola frondosa, conegut comunament com a Maitake. És reconegut per la seva rica composició en polisacàrids , amb un contingut del 50%, cosa que garanteix una alta efectivitat dels seus principis actius . Aquest extracte no només compta amb beta-glucans, sinó també amb una varietat de compostos beneficiosos com lectines, aminoàcids, àcids orgànics, enzims, nucleòtids i una gamma de vitamines i minerals.

Gràcies a aquesta rica composició , Maitake Plantis s'empra en diversos àmbits de la salut. És utilitzat com un aliat en el control de pes i desintoxicació, a més de ser beneficiós per a la salut cardiovascular, ajudant a regular nivells de colesterol, triglicèrids i controlar la hipertensió. En la medicina tradicional asiàtica, el Maitake ha estat valorat per la seva capacitat de tonificar i equilibrar la relació entre la melsa, pàncrees i estómac .

Ingredients:

Extracte de Maitake (Grifola frondosa - cos fructífer, 50% polisacàrids), estabilitzador (cel·lulosa microcristal·lina), càpsula vegetal [espessant (hidroxipropil metil cel·lulosa), gelificant (goma gellan), òxid de zinc], àcid L- magnèsiques d'àcids grassos), antiaglomerant (diòxid de silici), àcid pteroilmonoglutàmic.

Sense gluten, sense lactosa.

Composició:

Aportació per 1 càpsula %VRN * 2 càpsules %VRN*
Maitake 400 mg - 800 mg -
Vitamina C 80 mg 100 160 mg 200
Àcid fòlic 200 μg 100 400 μg 200
Zinc 3 mg 30 6 mg 60

Com es fa servir Maitake Plantis?

Es recomana de 1 a 2 càpsules al dia juntament amb el menjar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda