Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Negre - Khadi - 100 grams

224497

Nou

Redescobreix la intensitat i riquesa del negre al teu cabell, mentre el nodreixes i protegeixes amb ingredients naturals ayurvèdics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Negre Khadi

Més que un color, una experiència de bellesa natural.

Què és Tint natural to Negre Khadi?

La natura i la tradició s'uneixen per oferir - te el poderós i majestuós color negre al teu cabell . Amb Khadi Negro, redescobreix la profunditat i la riquesa d'un cabell negre pur, que no és només un color sinó una experiència en si mateixa.

El secret darrere d'aquest tint rau en la combinació ancestral d' ingredients naturals . L'Índic, conegut per la seva capacitat per tenyir profundament, es complementa amb l'Henna i l'Amla, ingredients venerats a la tradició ayurvèdica pels seus beneficis per als cabells. Aquests pigments vegetals no només tenyeixen el teu cabell, sinó que també el nodreixen des de l'arrel fins a la punta, embolicant cada fil individualment com un esmalt protector.

Amb Khadi Negro, el teu cabell no només adquireix un to negre intens i uniforme , sinó que també reflecteix salut, volum i una brillantor natural que captivarà totes les mirades.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder, Emblica Officinalis Fruit Powder.

Com es fa servir Tint natural to Negre Khadi?

  1. Renti el cabell amb un xampú sense silicona per garantir que el tint s'adhereixi adequadament al cabell.
  2. Per a una cobertura efectiva dels cabells blancs, prepareu els cabells amb un reforçant. Si teniu molts cabells blancs, cabell molt ros o segons la textura i porositat del seu cabell, apliqui Henna pura de Khadi durant 30 a 60 minuts. Això garanteix una cobertura completa i un color uniforme.
  3. Prepareu el tint natural Negre de Khadi barrejant amb aigua calenta a 50 ° C fins a obtenir una pasta suau. Mantingueu aquesta temperatura perquè el color es conservi intens i vibrant. Afegiu una culleradeta de sal per potenciar i fixar el color.
  4. Amb un raspall, apliqui la pasta de tint als cabells, floc per floc, des de l'arrel fins a les puntes. Si només vol tenyir les arrels, eviteu aplicar a la cabellera i les puntes.
  5. Deixeu actuar el tint entre 30 a 120 minuts. El temps despera influirà en la foscor del color: com més temps, més fosc serà el resultat.
  6. Un cop transcorregut el temps, esbandida els cabells amb aigua neta.
  7. Eviteu l'ús de xampús durant les properes 24-48 hores, permetent que el color es desenvolupi i assenti als cabells.
  8. Per fixar i perllongar la durada del color, apliqui un oli capil·lar Khadi i deixeu-lo actuar durant 20 minuts. Després, renti els seus cabells amb un xampú natural.
  9. Gaudiu dels cabells amb un to negre radiant i vibrant.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color amb tint Negre en un floc.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda