Fabricante:

Khadi Khadi

Tint Rubio Mel Clarejar - Khadi - 100 grams

222817

Nou

Submergeix-te en tons ros mel i daurats, evocant els càlids albes d'estiu, mentre nodreixes i revitalitzes el teu cabell amb ingredients naturals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint Rubio Mel Clarejar Khadi

La brillantor del sol al teu cabell, naturalment.

Què és Tinte Rubio Mel Clarejar Khadi?

Deixa't seduir pels càlids raigs del sol amb el tint natural Clarejar de Khadi. Una paleta de colors que evoca els càlids albes estivals, transformant el teu cabell amb tonalitats de ros mel fins a un radiant ros sol . Depenent de la teva base, els cabells clars seran acaronats amb un to que va des d'un ros mel brillant fins a un daurat reminiscent del sol d'estiu, mentre que els cabells foscos s'embelliran amb reflexos daurats a lleugerament vermellosos, enriquint la seva bellesa natural.

Fins i tot si tens cabells blancs, Khadi Amanecer té la resposta. Cobreix aquests cabells grisos amb una resplendor rosa càlida i assolellada, que reflectirà la lluminositat en la teva aparença.

Enriquit amb ingredients herbals actius, aquest tint no només pinta, sinó que també nodreix el teu cabell des de l'arrel fins a la punta . Khadi Amanecer, fidel al seu compromís, és 100% natural i vegà, i es manté allunyat d?ingredients sintètics. Els pigments naturals actuen com una capa protectora al voltant de cada floc de cabell, atorgant no només color, sinó també protecció i cura.

Amb una fórmula dissenyada perquè el teu cabell se senti saludable, ple de vida i voluminós , Khadi Amanecer és més que un simple tint: és una experiència per revitalitzar el teu cabell.

Ingredients:

Cassia Italica Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder.

Com es fa servir Tinte Rubio Mel Clarejar Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Barregeu la pols de tint natural Clarejar de Khadi amb aigua a 50°C fins aconseguir una textura suau i cremosa.
  3. Utilitzeu un raspall per aplicar la barreja als cabells, floc per floc, fins a les puntes. Si només voleu cobrir les arrels, eviteu la cabellera i puntes.
  4. Deixeu actuar el tint entre 30 a 60 minuts. Fins a 30 minuts per a un to mel delicat i 60 minuts o més per a un ros intens d'estiu.
  5. Esbandiu el cabell únicament amb aigua neta o tèbia.
  6. Eviteu xampús durant 24-48 hores per permetre que el tint assoleixi la seva màxima intensitat.
  7. Abans del primer rentat postcoloració, apliqui oli capil·lar Khadi per fixar els pigments. Deixeu actuar l'oli almenys 20 minuts. Com més temps, millor serà la fixació del color.
  8. Després, renti els seus cabells amb un xampú natural per prolongar la durada del seu color Khadi.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden ser diferents per a cada cabell. Us recomanem que proveu el to Clarejar en un floc dels cabells per realitzar una prova de color. Tingueu en compte que aquest tint no té efecte de brillantor en els cabells.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda