Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural Rubio Fosc Cendra - Khadi - 100 grams

222818

Nou

Transforma la teva cabellera amb tons cendrosos matisats, mentre nodreixes i hidrates amb ingredients naturals per a un resultat brillant i poderós.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural Rubio Fosc Cendra Khadi

L'elegància del cendrós en la màxima expressió, potenciada per la natura.

Què és Tint natural Rubio Fosc Cendra Khadi?

Submergeix-te en la riquesa dels matisos cendrosos amb el tint Rubio Fosc Cendra de Khadi. Si estàs buscant una solució natural per donar al teu cabell una brillantor i color excepcionals, aquest tint és per a tu. Segons el teu to de cabell original, aquest producte et brindarà resultats distintius: des d'un ros cendra clar a mig en cabell blanc o clar, fins a una resplendor natural en tons més foscos.

Més que un simple tint, Khadi Rubio Fosc Cendra és un tractament integral per al teu cabell. Ingredients naturals com la magrana i la nou negra es combinen per oferir un to ros fosc cendra profund i matisat, mentre que l'àloe vera s'encarrega d'hidratar intensament, deixant el teu cabell suau i manejable .

100% natural i vegà, lliure d'amoníac, parabens i peròxids, aquest tint no només promet un color vibrant sinó també una cura integral per al teu cabell . Amb cada aplicació, els pigments herbals treballen per enfortir i cobrir cada fil, assegurant que la teva cabellera no només llueixi espectacular, sinó que també se senti fort i saludable.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder*, Càssia Auriculata Leaf Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Punica Granatum Rind Powder, Uncaria Gambir Extract, Cesalpínia Sappan Wood Powder, Còrdia Dichotoma Leaf Powder*, Jatropha Curques Leaf Powder, Gall Extract, Terminalia Chebula Fruit Powder*, Aegle Marmels Rind Powder, Rheum Emodi Root Powder, Adhatoda Vasica Leaf Powder*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*.

*procedent d'agricultura ecològica controlada.

Com es fa servir Tint natural Rubio Fosc Cendra Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Per intensificar el resultat amb Khadi Rubio fosc, utilitzeu Khadi de Toc daurat a Rubio mitjà com a reforçant. En cabells amb metxes o molt danyats, pretracti amb Khadi Senna/Cassia o Rubio clar.
  3. Prepareu una pasta suau barrejant Ros fosc amb aigua a 50 ° C usant un batedor.
  4. Amb un raspall, apliqui la pasta als cabells, floc per floc, des de les arrels fins a les puntes. Si només voleu tenyir les arrels, eviteu la cabellera i puntes.
  5. Deixeu actuar el tint entre 30 a 60 minuts. Fins a 30 minuts per a un to fresc i clar, i 60 minuts per a un matís més fosc.
  6. Esbandida amb aigua neta.
  7. Eviteu xampús per 24-48 hores perquè el tint assoleixi la seva màxima intensitat.
  8. Abans de rentar amb xampú natural, apliqueu oli capil·lar Khadi i deixeu-lo actuar per 20 minuts per mantenir un ros fosc durador.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Us suggerim que feu abans un test de color en un floc dels cabells.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda