Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural Rubio Mitjà - Khadi - 100 grams

224496

Nou

Un viatge natural cap a un ros radiant i càlid, realçat per pigments herbals per a una cura integral i brillantor duradora

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural Rubio Mitjà Khadi

Submergeix-te en tons daurats i caramels, nodrits per la màgia de la natura.

Què és Tint natural Rubio Mitjà Khadi?

Deixa't seduir per l'encant del Ros Mig de Khadi, un tint natural que ofereix un matís radiant i càlid al teu cabell. Depenent del teu to de cabell original, aquest tint té la versatilitat de transformar el cabell clar en un bell ros mitjà amb centelleigs daurats a vermellosos. D'altra banda, si el teu cabell és fosc, pots esperar elegants reflexos daurats a vermell daurat, tots complementats amb una brillantor espectacular.

No més preocupacions pels cabells blancs; el Ros Mig de Khadi també les cobreix, donant-los una nova vida amb un ros lluminós . I mentre pinta, els seus ingredients actius herbals s'encarreguen de nodrir cada fil, proporcionant no només un color vibrant sinó també salut per al teu cabell.

Amb Khadi, cada aplicació és una experiència holística. Els seus pigments vegetals actuen com un mantell nutritiu, embolicant cada fil de cabell, assegurant una cabellera sana i plena de vida . El tint Rubio Medio és sinònim de naturalesa pura: 100% natural, vegà i lliure de substàncies sintètiques, oferint un volum envejable i una brillantor autèntica.

Ingredients:

Cassia Auriculata Leaf Powder* (Cassia), Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (Indigo), Lawsonia Inermis Leaf Powder* (Henna), Juglans Nigra Husk Powder, Punica Granatum Rind Powder, Uncaria Gambir Extract, Terminalia Chebula Fruit Powder, Quercus Infectoria Gall Extract, Aegle Marmels Rind Powder, Rheum Emodi Root Powder, Adhatoda Vasica Leaf Powder, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Cesalpínia Sappan Wood Powder, Cordia Dichotoma Leaf Powder*.

* procedent d'agricultura ecològica controlada.

Com es fa servir Tint natural Rubio Mitjà Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Per refrescar tons rossos mitjans, combineu Rubio mitjà amb Senna/Cassia.
  3. Prepareu una pasta suau barrejant tint Ros mitjà Khadi amb aigua a 50°C. Utilitzeu un batedor per obtenir la consistència desitjada.
  4. Utilitzeu un raspall per aplicar la pasta als cabells, floc per floc, des arrels a puntes. Si ja ha utilitzat Rubio mitjà, apliqui només a les arrels.
  5. Deixeu actuar el tint: fins a 30 minuts per a ros mig fresc, i 60 minuts o més per a tons càlids, daurats o vermellosos.
  6. Esbandida amb aigua neta.
  7. Eviteu xampús per 24-48 hores per permetre el desenvolupament del color.
  8. Apliqui oli capil·lar Khadi, deixeu-lo actuar per 20 minuts i renti'l amb un xampú natural per mantenir el color durador.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden ser diferents per a cada cabell. Us recomanem que proveu el to Ros mig en un floc dels cabells per fer una prova de color.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda