Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Rubio Clar - Khadi - 100 grams

1000240

Nou

Un viatge cap a un ros fresc i lluminós, realçat per ingredients naturals per a una brillantor duradora i cura integral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Rubio Clar Khadi

Il·lumina el teu cabell amb la puresa de la natura, per a un ros radiant i saludable.

Què és Tint natural to Rubio Clar Khadi?

Embarca't en un viatge natural de coloració amb el tint Rubio Claro de Khadi. Aquest tint donarà al teu cabell un matís fresc i lluminós, ideal per a aquells amb tons clars o cabells blancs. La versatilitat d'aquest tint et permet controlar la intensitat del to ros: si desitges un ros més càlid, daurat a vermellós, simplement deixa actuar el tint per més temps . Si tens cabell fosc, pots esperar que brilli amb una riquesa intensa, mentre que les metxes més clares es potencien amb reflexos que varien des del ros blat fins al vermell daurat.

El que distingeix aquest tint dels altres al mercat és la seva rica composició d'ingredients. Amb la magrana, el ruibarbre, l'àloe vera i la càssia com els seus principals protagonistes, no només et garanteix un color durador sinó que també cuida el teu cabell. Aquestes substàncies treballen en conjunt per mantenir el cabell sa i assegurar que el color perduri amb una brillantor excepcional . A més, la seva fórmula 100% natural i vegana t'assegura una aplicació sense substàncies sintètiques perjudicials.

Amb Khadi Rubio Clar, cada fil del teu cabell s'embolica i es reforça, deixant com a resultat un cabell fort, ple de volum i amb un aspecte impecable . Al final, el que obtens és un cabell radiant, que sembla haver estat tocat i besat pel sol.

Ingredients:

Cassia Auriculata Leaf Powder*, Juglans Nigra Husk Powder, Punica Granatum Rind Powder, Uncaria Gambir Extract, Terminalia Chebula Fruit Powder*, Jatropha Curques Leaf Powder, Quercus Infectoria Gall Extract, Indigofera Tinctoria Leaf Powder*, Lawsonia Rind Powder, Rheum Emodi Root Powder, Adhatoda Vasica Leaf Powder, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Cesalpínia Sappan Wood Powder, Còrdia Dichotoma Leaf Powder*.

* d'agricultura ecològica controlada.

Com es fa servir Tint natural to Rubio Clar Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Per refrescar altres tints Khadi o realçar cabell fosc, utilitzeu Khadi Rubio Clar.
  3. En un bol (vidre o ceràmica), barregi la pols de tint amb aigua a 50 ° C fins a aconseguir una pasta untable.
  4. Amb un raspall, apliqui la barreja en el seu cabell floc per floc, des de l'arrel fins a les puntes. Si només voleu tenyir arrels, ometi cabellera i puntes.
  5. Com a bany de color, deixeu actuar 15 minuts la primera vegada. Per tenyir, deixeu 30 minuts per a un ros brillant o 60 minuts per a un ros daurat.
  6. Esbandida amb aigua neta.
  7. Eviteu xampús per 24-48 hores per permetre el desenvolupament del color.
  8. Appliqueu oli capil·lar Khadi i deixeu-lo actuar per 20 minuts per fixar el color.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda