Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Rubio Daurat - Khadi - 100 grams

224495

Nou

Un toc daurat de la natura que revitalitza i dóna brillantor als teus cabells. Enriquit amb ingredients naturals, ofereix un centelleig daurat radiant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Rubio Daurat Khadi

Embelleix el teu cabell amb la resplendor daurada de la natura.

Què és Tint natural to Rubio Daurat Khadi?

Submergeix-te en l'essència daurada que la natura té per oferir amb el tint Rubio Daurat de Khadi. Cada aplicació revela un centelleig daurat que resplendeix, transformant el teu cabell en una obra mestra brillant. Depenent del teu to base, pots esperar des d'un suau reflex daurat a rogenc en cabells clars, grisos o blancs, fins a una resplendor rossa daurada en cabells ja pigmentats. Si ets ros, aquest tint revitalitzarà el teu to donant-li una lluminositat inigualable.

Enriquit amb poderosos ingredients naturals com Henna, Cúrcuma i Cassia, aquest tint assegura que cada floc del teu cabell resplendeixi amb un daurat que pot variar de subtil a profund, depenent de quant de temps el deixis actuar.

Una de les fortaleses del tint Rubio Daurat Khadi és la seva puresa. Com que és 100% natural i vegà, pots estar segur que el teu cabell està rebent un tractament lliure d'amoníac, colorants sintètics i parabens . En lloc de penetrar i alterar l'estructura dels teus cabells, els pigments de Khadi s'assenten al voltant de cada fil, enfortint-la i donant-li un volum natural.

Ingredients:

Cassia Auriculata Leaf Powder*, Indigo Tinctoria Leaf Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna)*, Curcuma Longa Rhizome Powder*.

* d'agricultura ecològica controlada.

Com es fa servir Tint natural to Rubio Daurat Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Per a cabells clars o rossos, pretracti amb Khadi Golden Hint si utilitzareu tints naturals Rubio clar, Rubio mitjà o Castanyer clar. Deixeu actuar màxim 30 minuts.
  3. Prepareu la barreja de Khadi Toqueu Daurat amb aigua a 50°C i remeneu fins obtenir una consistència untable.
  4. Apliqueu el tint uniformement amb un raspall des de les arrels fins a les puntes. Omet melena i puntes si només vol tenyir arrels.
  5. Deixeu actuar el Rubio Daurat per 30 minuts. Augmenti el temps per a tons més intensos.
  6. Esbandida amb aigua neta.
  7. Eviteu xampús per 24-48 hores per permetre que el color brilli.
  8. Per fixar el color, apliqueu oli capil·lar Khadi durant 20 minuts.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats varien. Us recomanem que proveu el to Ros daurat en un floc dels cabells per fer una prova de color.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda