Fabricante:

Sol Santos Sol Santos

Crema Corporal Hidratant Bio - Sol Santos - 500 ml

225820

Nou

Crema Corporal Hidratant Bio Sol Santos, amb àloe vera, karité, civada i olis essencials, per a tot tipus de pell, efecte hidratant, calmant i regenerador.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,40€

IVA inclòs
7,88 € / 100 ml

Més informació

Crema Corporal Hidratant Bio Sol Santos

Nutrició i Cura Natural amb la Crema Corporal Hidratant Bio de Sol Santos.

Què és Crema Corporal Hidratant Bio Sol Santos?

La Crema Corporal Hidratant Bio de Sol Santos és una fórmula ecològica avançada que combina el millor de la natura per a la cura integral de la pell .

Enriquida amb extractes de plantes medicinals, aquesta crema ofereix beneficis hidratants, regeneradors, calmants i tonificants . Conté suc d'àloe vera i mantega de karité, tots dos coneguts pel seu profund efecte hidratant i protector . La civada i la bardana aporten propietats calmants i regeneradores, riques en minerals i vitamines essencials per a la salut cutània .

A més, incorpora calèndula, camamilla i malva, que brinden efectes lenitius, emol·lients i antioxidants. L'oli essencial de fusta de cedre atlàntic enriqueix la fórmula amb les propietats tonificants i estimulants de la microcirculació. Dermatològicament testada en pells sensibles, aquesta crema és apta per a tot tipus de pell , oferint una experiència de cura corporal luxosa i natural.

Ingredients:

Aqua (Water), Aloe barbadensis leaf juice*, Prunus amygdalus dolcis (Sweet almond) oil, Ethylhexyl stearate, Caprylic/capric triglyceride, Methyl glucose sesquistearate, Glycerin, Butyrospermum parkii (Shea) butter Civada sativa (Oat) kernel extract, Calendula officinalis flower extract, Chamomilla recutita (Matricària) flower extract, Malva sylvestris (Mallow) leaf extract, Isoamyl laurate, Tocopherol, Benzyl alcohol, Citric àcid, Potassium sorba atlantica bark oil*.

*Agricultura ecològica

Com es fa servir Crema Corporal Hidratant Bio Sol Santos?

Aplicar el producte cada dia al cos i fer massatges suaument fins que s'absorbeixi per complet. Agitar abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012, Sol Santos ha estat oferint productes de cura capil·lar basats en ingredients naturals i lliures de tòxics. La marca va ser fundada per una apassionada perruquera i educadora capil·lar, que es va veure impulsada a canviar el seu enfocament cap a una cura del cabell més saludable després de desenvolupar una sensibilitat química. La marca Sol Santos és reconeguda pel seu compromís amb la qualitat, la salut i la sostenibilitat.


Sol Santos, Bellesa i Salut Conscient


Els seus valors es basen en l'honestat, la transparència, l'excel·lència i la passió per una feina ben feta. Sol Santos es pren la llibertat d'oferir productes de cura del cabell d'alta qualitat, formulats amb matèries primeres d'excel·lència i lliures de tòxics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda