Preu reduït! Crema Doble Funció Reparadora + Desodorant - Feng Shui - 50 ml

Fabricante:

Feng Shui Feng Shui

Crema Doble Funció Reparadora + Desodorant - Feng Shui - 50 ml

225219

Nou

Descobreix la revolució en cura personal amb la Crema Desodorant Doble Funció Feng Shui: regenera, protegeix i desodoritza amb una fórmula única.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,60€

IVA inclòs

16,70€ IVA inclòs

-12%

29,20 € / 100 ml

Més informació

Crema Doble Funció Reparadora + Desodorant Feng Shui

Feng Shui per a la teva pell: Regenera, protegeix i mantingues la frescor tot el dia.

Què és Crema Doble Funció Reparadora + Desodorant Feng Shui?

La Crema Desodorant Doble Funció Feng Shui redefineix el concepte de cura personal, combinant una potent acció reparadora amb una eficaç protecció desodorant .

Ideal per a pell afectada per alteracions, la seva fórmula orgànica brinda alleujament, protecció i regeneració, destacant la seva rica concentració a Centella asiàtica, reconeguda per les seves propietats regeneratives .

Paral·lelament, actua eficientment regulant la sudoració i prevenint la mala olor , permetent a la pell respirar lliurement i convertint-se en l' opció preferida per a aquells amb pell sensible a desodorants tradicionals . Una solució innovadora i avançada al seu temps per a la cura integral de la pell.

Ingredients:

Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glyceryl Stearate SE, Zinc Ricinoleate, Civada Sativa Kernel Water*, Citrus Sp. , Pentilenglicol, Alum de Potasi, Extracte De Flors De Chamomilla Recutita*, Extracte De Centella Asiatica, Aguamarina, Extracte De Gra de Civada Sativa*, Alantoïna, Bisabolol, Tocoferol,Oli de Glicina Soja, Etilhexilglicerina, Laure , Sorbat de Potassi, Parfum, Farnesol

Com es fa servir Crema Doble Funció Reparadora + Desodorant Feng Shui?

  1. Funció reparadora: aplicar suaument en irritacions, cicatrius i pells alterades sobre zones focalitzades quan calgui.
  2. Funció desodorant: aplicar en aixelles, engonals, peus i/o altres zones quan sigui necessari per controlar la sudoració excessiva, evitant rascades i mala olor.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012, Feng Shui ha estat oferint productes de cosmètica orgànica basats en principis de cosmetoteràpia. Feng Shui és un laboratori pioner en l'elaboració de productes formulats amb aigua de manantial.


Feng Shui, Cosmètica Orgànica d'Alta Qualitat


Els seus valors es basen en el respecte per la natura, la transparència, l'autenticitat i la passió per la creació de productes que fomenten el benestar. Feng Shui és una marca reconeguda pel seu enfocament en la cosmetoteràpia orgànica.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda