Preu reduït! Astrágalus Xinès Arrel - Solgar - 100 càpsules vegetals

Fabricante:

Solgar Solgar

Astrágalus Xinès Arrel - Solgar - 100 càpsules vegetals

180385

Nou

Extracte herbari que contribueix a millorar la funció del sistema immunitari, accelera el metabolisme augmentant l'energia.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

32,27€

IVA inclòs

35,85€ IVA inclòs

-10%

0,32 € / ud

Més informació

Astrágalus Xinès Arrel Solgar

Extracte herbari d'alta qualitat que contribueix a millorar la funció del sistema immunitari , accelera el metabolisme augmentant l' energia , enforteix l'organisme i regenera els teixits connectius.

Què és Astrágalus Xinès Arrel Solgar?

Astrágalus Xinès Arrel conté arrel d'astrágalus xinès i és una de les fórmules de la gamma de productes herbaris de Solgar.

Els productes herbaris de Solgar se seleccionen minuciosament a partir de plantes que creixen silvestres o que es cultiven en granges especials per a aquests productes. Els productes herbaris més frescos i de més qualitat s'escullen basant-se en una estricta sèrie de criteris com l'origen geogràfic de la matèria primera, l'autenticació de les espècies i la qualitat de la matèria primera.

Aquesta planta pertany a la família de les lleguminoses i procedeix de la Xina. L'astrágalus s'obté de l'arrel d'una planta (Astragalus membranaceus) de la família del pèsol. També es coneix com a huang qi.

Ingredients:

Arrel d'Astrágalus en pols, Extracte (2:1) d'arrel d'Astrágalus (Astragalus membranaceus). Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal; Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa.

Com es pren l'Astrágalus Xinès Arrel Solgar?

Com a complement alimentari. Prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda