Preu reduït! Colinmun - Margan Biotech - 28 estics

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Colinmun - Margan Biotech - 28 estics

224265

Nou

Colinmun® és una solució oral que conté zinc, seleni i metabòlits d'E.coli L1931, formulada per recolzar la salut del sistema immunitari i la mucosa intestinal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

55,28€

IVA inclòs

64,90€ IVA inclòs

-14%

1,97 € / ud

Més informació

Colinmun Margan Biotech

Cura i suport per al teu sistema immunitari i la salut intestinal.

Què és Colinmun Margan Biotech?

Colinmun® és un producte per a administració oral que aporta una combinació equilibrada de zinc, seleni i metabòlits microbiològics del llisat d'E.coli L1931 . Aquests compostos han estat acuradament seleccionats per la seva capacitat per recolzar la salut del sistema immunitari i la cura de la mucosa intestinal .

Entre els components de Colinmun® hi ha pèptids de baix pes molecular, nucleòsids, microcines, GABA i àcids hidrocarbonats. Tant el zinc com el seleni tenen un paper fonamental en el manteniment d'un sistema immunitari saludable. A més, aquests minerals essencials, juntament amb els components bioactius del lisat d'E.coli L1931, poden contribuir a la integritat i la funcionalitat de la mucosa intestinal.

Ingredients:

Aigua, sacarosa, glucosa, clorur de sodi, aroma: taronja, conservant: àcid benzoic, citrat de zinc, estabilitzador: àcid cítric, GABA (àcid gamma-aminobutíric procedent del llisat microbiològic), i seleni.

Com es fa servir Colinmun Margan Biotech?

Prendre de 1 a 3 estics per dia.

Presentació:

Envàs de 28 estics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda