Preu reduït! defenses Immunitat - Vitalart - 15 càpsules

Fabricante:

Vitalart Vitalart

Defenses Immunitat - Vitalart - 15 càpsules

208816

Nou

Comprimits d'acció global amb una potent combinació d'ingredients naturals actuant des del primer dia en els processos que et debiliten.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,44€

IVA inclòs

10,50€ IVA inclòs

-19%

0,56 € / ud

Més informació

Defenses Immunitat de 15 càpsules

Complement alimentari que actua en els processos que et debiliten.

Què són les Defenses Immunitat de 15 càpsules?

Actua des del primer dia en els processos que et debiliten. Vitalart Defenses Immunitat són comprimits d'acció global amb una potent combinació d'ingredients naturals.

Andrografis i Equinàcia: contribueixen a el manteniment de les defenses i aporten confort respiratori. Astràgal: ajuda a recuperar el benestar físic. Malví i Camamilla: actuen sobre la irritació i ajuden a suavitzar la gola. Zinc: ajuda a el normal funcionament de el sistema immunitari.

No recomanat en dones embarassades o en període de lactància. Prendre a l'mínim 1 hora abans o 2 hores després de qualsevol altra medicació. A causa de l'efecte immunomodulador de la Equinàcia, es recomana no prendre en cas de malalties autoimmunitàries, immunodeficiències, tractaments immunosupressors.

Ingredients:

Per 3 comprimits: Extracte sec de Equinàcia (Echinacea purpurea) 912 mg (aportant 4% de polifenols [36,5 mg]), Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), Extracte sec de Andrografis (Andographis paniculata) RDE 5: 1, Extracte sec de Astràgal (Astragalus membranaceus) 450 mg (16% polisacàrids [72 mg], N-acetil-cisteïna 300 mg, àcid L-ascòrbic 237,5 mg, Extracte sec de fulles de Farigola (Thymus vulgaris) 250 mg, Extracte sec d'arrel de Malví (Althaea officinalis L) 125 mg, Extracte sec de Saüc (Sambucus nigra) 100 mg, Agent de càrrega (fosfat dicàlcic), antiaglomerant (diòxid de silici), Extracte sec de Camamilla (Matricaria recutita) 60 mg, Agents de recobriment (hidroxipropilmetilcelulosa, cel·lulosa microcristal·lina, àcid esteàric vegetal), Citrat de zinc, antiaglomerant (estearat de magnesi vegetal), Extracte sec d'arrel de Pelargonio (Pelargonium sidoides) 10 mg, Oli essencial de llimona Citrus limon) 9 mg, Colecalciferol juliol , 5 mcg.

Com s'usen les Defenses Immunitat de 15 càpsules?

Adults: 3 comprimits / dia. Repartits convenientment al llarg del dia. Nens a partir de 12 anys: 2 comprimits a el dia. Repartits convenientment al llarg del dia. Nens a partir de 6 anys: 1 comprimit a el dia. Si no es desitja empassar el comprimit es pot triturar i dissoldre en un got d'aigua amb una mica de mel.

Presentació:

Envàs de 15 comprimits.

Brand


Vitalart és l'art de recuperar la vitalitat. És una marca que aporta eficàcia, seguretat, vitalitat i naturalitat.


Compromesos amb la salut, els complements alimentaris Vitalart tenen cura dels aspectes que més repercuteixen en la nostra qualitat de vida. I ho fan aprofitant els millors recursos que la natura ens ofereix.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda