Preu reduït! Lactoferrina 125 mg - Naturmil - 30 comprimits

Fabricante:

Naturmil Naturmil

Lactoferrina 125 mg - Naturmil - 30 comprimits

225943

Nou

Lactoferrina 125 mg Naturmil, amb vitamina C i D, enforteix el sistema immunològic i protegeix contra el dany cel·lular oxidatiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,00€

IVA inclòs

26,66€ IVA inclòs

-24%

0,67 € / ud

Més informació

Lactoferrina 125 mg Naturmil

Fortalesa i protecció pel teu sistema immunològic amb Naturmil.

Què és Lactoferrina 125 mg Naturmil?

Lactoferrina 125 mg de Naturmil és un complement alimentari dissenyat per enfortir el sistema immunològic i protegir les cèl·lules del dany oxidatiu .

Aquest suplement inclou 125 mg de lactoferrina, una proteïna naturalment present en diversos fluids corporals, coneguda per la seva capacitat per recolzar les defenses naturals de lorganisme . A més, està enriquit amb vitamina C i vitamina D, dos nutrients essencials que contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari .

La vitamina C també juga un paper vital en la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu, mentre que la vitamina D és crucial per a la salut òssia i muscular. Lactoferrina 125 mg de Naturmil és una opció excel·lent per als que busquen un suport addicional per al seu sistema immunològic , especialment en èpoques de més vulnerabilitat o estrès físic i ambiental.

Ingredients:

Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, àcid L-ascòrbic, lactoferrina de llet de vaca, antiaglomerants: sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici, colecalciferol.

Per 1 comprimit: Lactoferrina 125 mg, Vitamina C 200 mg (250% VRN*), Vitamina D3 5 µg (100% VRN*). * Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Lactoferrina 125 mg Naturmil?

1 comprimit al dia, preferentment després de l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda