Preu reduït! Lentinan - Fong xiitake - Plantis - 60 càpsules

Fabricante:

Plantis Plantis

Lentinan - Fong xiitake - Plantis - 60 càpsules

164121

Nou

Les característiques nutricionals de l'shiitake, bon gust, aroma, i les seves propietats terapèutiques li confereixen un destacat paper dietètic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,31€

IVA inclòs

16,30€ IVA inclòs

-18%

0,22 € / ud

Més informació

Lentinan

fong xiitake

El Shii-ta- ke (Lentinus edodes) és un fong comestible que es creix espontàniament en els boscos japonesos i xinesos. Les seves característiques nutricionals, bon gust, aroma, i les seves propietats terapèutiques li confereixen un destacat paper dietètic. La composició d'aquest fong revitalitzador és variada, però cal destacar el seu alt contingut en aminoàcids essencials, vitamines de el grup B, oligoelements, fibra, polisacàrids (lentinano i AC2P), i Eritadenina.

La tradició popular aconsella l'ús de l'shii-ta-ke en problemes de colesterol, sistema immunològic decaigut, hipertensió, processos al·lèrgics, riscos cardiovasculars, fatiga, dependències tòxiques, tot això avalat per les seves diferents propietats.

Ingredients: Lentinus edodes deshidratat (80%), càpsula vegetal [(espessidor (hidroxipropilmetilcelulosa), colorant (òxids i hidròxids de ferro)], maltodextrina, antiaglomerant (diòxid de silici).

Utilització: Es recomana prendre 3-4 càpsules diàries.

Presentació: Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda