Preu reduït! Orthomol Immun - Laboratorio Cobas - 15 sobres

Orthomol Immun - Laboratorio Cobas - 15 sobres

225952

Nou

Orthomol Immun, amb vitamines i minerals essencials, enforteix el sistema immunitari i ajuda a manejar infeccions respiratòries recurrents.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,95€

IVA inclòs

35,99€ IVA inclòs

-11%

2,13 € / ud

Més informació

Orthomol Immun Laboratori Cobas

Enforteix la teva Immunitat i Combat les Infeccions amb Orthomol Immun.

Què és Orthomol Immun Laboratori Cobas?

Orthomol Immun de Laboratori Cobas és un avançat complement nutricional en forma de sobres de granulat , dissenyat específicament per al maneig dietètic de dèficits immunitaris nutricionals.

És ideal per a individus que experimenten infeccions recurrents del tracte respiratori . Aquest producte és un aliment dietètic per a usos mèdics especials, ple de micronutrients essencials per enfortir el sistema immunitari .

Inclou vitamina C, D, A, B6, B12, àcid fòlic, vitamina E, zinc i ferro, tots coneguts pel seu paper crucial en la millora de la resposta immune . Orthomol Immun és una solució pràctica i eficaç per a aquells que busquen recolzar el seu sistema immunitari a través de la nutrició, ajudant a reduir la freqüència i severitat de les infeccions, especialment al tracte respiratori.

Ingredients:

Dextrosa, maltodextrina, acidificant àcid cítric, L-ascorbat sòdic, àcid L-ascòrbic, acetat de DL-alfa tocoferil, aroma, estabilitzador goma aràbiga, gluconat de zinc, gluconat ferrós, nicotinamida, nicotinamida , edulcorant sacarina sòdica, D-pantotenat càlcic, barreja de tocoferols, extracte de cítrics amb bioflavonoides (de Citrus sp.), sulfat de manganès, beta-carotè, sulfat cúpric, àcid pteroilmonoglutàmic, extracte de Tagetes erecta amb erecta , lecitina de soja, licopè (Solanum lycopersicum), iodur potàssic, D-biotina, clorur de crom (III), molibdat sòdic, seleniato sòdic, filoquinona, cianocobalamina, colecalciferol.

Com es fa servir Orthomol Immun Laboratori Cobas?

Prendre diàriament el contingut d'un sobre dissolt en 150-200 ml d'aigua sense gas durant o després d'un àpat.

Presentació:

Envàs de 15 sobres de granulats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda