Preu reduït! Regulat Pro Bio - Margan Biotech - 350 ml

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Regulat Pro Bio - Margan Biotech - 350 ml

220766

Nou

Concentrat líquid fermentat que brinda energia i vitalitat, enfortint el sistema immunitari i reduint el cansament.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

38,17€

IVA inclòs

48,90€ IVA inclòs

-21%

10,91 € / 100 ml

Més informació

Regulat Pro Bio Margan Biotech

Energia natural i fortalesa immunitària a cada gota.

Què és Regulat Pro Bio Margan Biotech?

RegulatPro® Bio és una solució líquida fermentada a base de fruites, nous i verdures fresques que brinda energia i vitalitat per fer front al dia a dia .

Aquesta fórmula única conté vitamina C natural , coneguda pels seus múltiples beneficis per a la salut. La vitamina C contribueix al metabolisme energètic normal, ajudant el cos a convertir els aliments en energia de manera més eficient .

A més, recolza el funcionament normal del sistema immunitari , enfortint les defenses naturals del cos contra els gèrmens i les infeccions.

RegulatPro® Bio també ajuda a disminuir el cansament i la fatiga , proporcionant un impuls natural d'energia i benestar. Aquesta solució líquida s'elabora mitjançant un procés de fermentació amb cura controlat, garantint la màxima qualitat i biodisponibilitat dels nutrients.

Ingredients:

Aigua, llimona (Citrus limon (L.) Burm. f./fruita)*, figues (Ficus carica/fruita)*, dàtils (Phoenix dactylifera, L./fruita)*,nous (Juglans regia L./nous)* , llavors de soja (Glycine max (L.) Merrill/mongeta)*, ceba (Allium cep L./arrel)*, coco (Cocos nucifera L./fruita)*, glicerina (vegetal, estabilitzant), api (Apium graveolens L./bulb)*, germinats de soja (Glycine max (L.) Merrill/brot)*, 1,4 % d'extractode acerola [17,5 % de vitamina C] (Malpighia glabra L./fruita)*, carxofa (Cynara scolymusL./fulla)*, pèsol (Pisum sativum L./llavor)*, mill (Panicum miliaceum L./llavor)*, barreja d'espècies*, cúrcuma (Curcuma longa L./arrel)*, safrà (Crocus sativus L./flor)*.

(*) provinent de cultiu ecològic.

Com es fa servir Regulat Pro Bio Margan Biotech?

Prendre al matí ia la nit 10 ml de Regulatpro® Bio (inclou tap dosificador) sense diluir i mantenir-lo un temps a la boca abans d'empassar-lo. En cas de sensibilitat al sabor, diluir Regulatpro® Bio en un got d'aigua i beure'l.

Presentació:

Envàs de 350 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda