Preu reduït! Resfrinova - Novadiet - 12 estics

Fabricante:

Novadiet Novadiet

Resfrinova - Novadiet - 12 estics

225325

Nou

Enforteix el teu sistema respiratori amb Resfrinova de Novadiet, una combinació de NAC, plantes, pròpolis, zinc i vitamina C.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,46€

IVA inclòs

13,95€ IVA inclòs

-25%

0,87 € / ud

Més informació

Resfrinova Novadiet

Respira lliurement i enforteix les defenses amb Resfrinova.

Què és Resfrinova Novadiet?

Resfrinova de Novadiet és un complement alimentari dissenyat per brindar suport integral al sistema respiratori , especialment durant els canvis estacionals o en moments de més susceptibilitat a afeccions respiratòries .

Aquest producte combina ingredients actius potents i naturals , com NAC (N-acetilcisteïna), Andrographis paniculata, Cisnus, arabinogalactans, malva, pròpolis, zinc i vitamina C, creant una fórmula sinèrgica que ajuda a mantenir les vies respiratòries clares, enforteix el sistema immunològic i proporciona propietats antioxidants i antiinflamatòries . Resfrinova és el teu aliat per afrontar els desafiaments respiratoris, ajudant-te a respirar millor ia sentir-te bé.

Ingredients:

Maltodextrina, Acidulant (àcid cítric), Larix spp. (ES, titulat al 90% en arabinogalactans), N-acetilcisteïna (NAC), Aroma, Andrographis paniculata (ES, titulat al 30% en andrografòlids), Cistus incanus (ES, titulat al 20% en polifenols), Gluconat de zinc, Malva, Pròpolis (ES, titulat al 12% en galangina), Vitamina C (L-ascorbat càlcic), Antiaglomerant (diòxid de silici), Edulcorant (sucralosa).

Com es fa servir Resfrinova Novadiet?

Abocar el contingut d'un estic (3 g) en un got, afegir aigua (200 ml), remenar fins a la seva dissolució total i prendre abans d'esmorzar i sopar.

Dosi diària recomanada: 2 estics.

Presentació:

Envàs de 12 estics de 3 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda