Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Masterdiet Masterdiet

Nodep - Masterdiet - 30 comprimits

179152

Nou

30 comprimits de Adenosil metionina i 5-HTP.

Més detalls

17,85€

IVA inclòs
0,60 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Nodep - Masterdiet

Utilització:
Prendre un comprimit 2 vegades al dia.

Una dosi diària proporciona: Concentrat de lleguminoses: 500 mg (100 mg de 5-HTP), L-Metionina: 500 mg, AMP (Adenosilmonofosfato): 10 mg, Vitamina B3: 18 mg, Vitamina B6: 2 mg, Vitamina B12: 1 mcg i àcid fòlic: 200 mcg.

Cacarterísticas: NODEP és d'ajuda en estats que comprenen baix estat anímic, sentiments de tristesa i pessimisme, baixa autoestima, fatiga, esgotament i desregulació de la son i la gana.

El concentrat de lleguminoses de NODEP és ric en 5-HTP (5- hidroxitriptófano), aminoácidoprecursor de la síntesi de Serotonina. Nivells inadequats de Serotonina estan associats a depressions, ansietat i insomni.

La L-Metionina i la Adenosina de l'AMP, ajuden a equilibrar la síntesi de neurotransmissors cerebrals com són la Serotonina, l'Noradrenalina, l'Dopamina i la Melatonina.

L'àcid fòlic, la vitamina B12, B6 i B3, actuen de cofactors en la correcta biosíntesi dels neurotransmissors implicats en el manteniment de l'equilibri d'estat d'ànim.

Composició Qualitativa: Concentrat de lleguminoses, L-met¡onina, manitol, cel·lulosa microcristal·lina, lactosa, sal magnèsica d'àcid gras, nicotinamida, AMP, vitamina B6, àcid fòlic i vitamina B12.

Indicacions: Equilibra l'estat d'ànim.

Presentión: Envàs 30 comrimidos

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda