Preu reduït! Nou Gummies Biotina i Col·lagen Hidrolitzat - Fortederma - 60 gummies

Fabricante:

Herbora Herbora

Gummies Biotina i Col·lagen Hidrolitzat - Fortederma - 60 gummies

226843

Nou

Gummies amb biotina i col·lagen, enriquits amb nutrients essencials per a la salut de pell, cabell i ungles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,18€

IVA inclòs

15,50€ IVA inclòs

-15%

0,22 € / ud

Més informació

Gummies Biotina i Col·lagen Hidrolitzat Fortederma

Bellesa i protecció a cada gummy.

Què és Gummies Biotina i Col·lagen Hidrolitzat Fortederma?

Gummies Biotina i Col·lagen Hidrolitzat de Fortederma són un complement alimentari dissenyat per nodrir i protegir la pell, els cabells i les ungles .

Enriquits amb una potent barreja de col·lagen hidrolitzat, biotina, àcid hialurònic, vitamina C, coenzim Q10 i zinc, aquests gummies contribueixen al manteniment d'una pell saludable, millorant la hidratació, unificant el to i augmentant la lluminositat .

La seva formulació ajuda a protegir contra els danys causats per factors externs com el sol i la contaminació, i és eficaç en la reducció d'arrugues, línies d'expressió, estries i marques d'acne, gràcies a les propietats cicatritzants i rejovenidores.

Ingredients:

Quantitat per 2 gummies (dosi diària): col·lagen hidrolitzat: 187 mg, àcid hialurònic: 50 mg, vitamina C: 25 mg (31% VRN), coenzim Q10: 12 mg, biotina: 150 µg (300% VRN) i zinc ,5 mg (25% VRN).

VRN: Valors de referència de nutrients.

Altres ingredients: edulcorants (maltitol i sorbitol), aigua, gelificant (gelatina), acidulant (àcid cítric), aroma (gerds), agents de recobriment (cera d'abella i cera carnauba) i colorant (carmins).

Com es fa servir Gummies Biotina i Col·lagen Hidrolitzat Fortederma?

  • Dosi: 2 gummies al dia.
  • Quan: en qualsevol moment del dia.
  • Com: directament, sense necessitat daigua.

Presentació:

Envàs de 60 gummies de 2,5 g.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda