Preu reduït! Pilederm Forte - FDB Laboratorios - 30 càpsules

Pilederm Forte - FDB Laboratorios - 30 càpsules

224596

Nou

El teu aliat diari per a una pell radiant, un cabell fort i ungles resilients. Una solució integral amb aminoàcids, vitamines i minerals per nodrir des de l'interior.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,45€

IVA inclòs

14,65€ IVA inclòs

-15%

0,42 € / ud

Més informació

Pilederm Forte FDB Laboratoris

Bellesa i salut des de l'interior cap a l'exterior. Reflecteix la teva millor versió!

Què és Pilederm Forte FDB Laboratoris?

Pilederm Forte de FDB Laboratoris és la resposta a les necessitats daquells que volen cuidar i protegir la seva pell, cabell i ungles des de linterior . El món modern i les seves demandes diàries poden exercir pressió sobre el nostre cos, i les manifestacions d'aquest estrès sovint apareixen a la nostra pell, cabells i ungles.

Amb una combinació única d' aminoàcids, vitamines i minerals , Pilederm Forte s'ha dissenyat meticulosament per oferir un suport nutricional que abordi les mancances que sovint són responsables de l'afebliment del cabell, la fragilitat de les ungles i la pèrdua de lluminositat i elasticitat de la pell.

Els ingredients actius a Pilederm Forte no només treballen individualment, sinó que també actuen sinèrgicament per proporcionar una solució completa. Les vitamines i minerals presents a la fórmula són essencials per al bon funcionament dels processos cel·lulars i reparatius, i juguen un paper crucial en la salut i l'aspecte de la pell, els cabells i les ungles.

Ingredients:

L-cisteina base, L-cistina, L-metionina, Vitamina C (àcid L-ascòrbic), Vitamina E (acetat de DL-alfa tocoferil) 50%, citrat de Zinc trihidrat, exto.sec bambú (Bambusa arundinacea, tija) amb més de 70% silica, Coure gluconat, Biotina (D-Biotina), selenit sòdic, agent de volum (goma d'acàcia – fibregum®).

Com es fa servir Pilederm Forte FDB Laboratoris?

Prendre 1 càpsula al dia, preferiblement amb l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda