Fabricante:

Santiveri Santiveri

Gummies Masticables Cabells, Ungles i Pell - Santiveri - 60 gummies

224770

Nou

Les Gummies Masticables de Santiveri promouen la salut de la pell, els cabells i les ungles amb una combinació de vitamines i minerals essencials, a més de protegir contra l'oxidació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,95€

IVA inclòs
0,23 € / ud

Més informació

Gummies Masticables Cabells, Ungles i Pell Santiveri

Bellesa i protecció a cada gometa amb Santiveri.

Què és Gummies Masticables Cabells, Ungles i Pell Santiveri?

Les Gummies Masticables Cabells, Ungles i Pell de Santiveri estan carregades de vitamines i minerals essencials per al benestar de la pell, cabell i ungles .

Aquestes gometes contenen vitamina A, biotina, zinc, iode, entre altres, que treballen en conjunt per mantenir la salut i aparença de la pell, alhora que enforteixen el cabell i les ungles.

A més d'aquests beneficis directes, les gummies també ofereixen protecció antioxidant, amb vitamines E i C, i minerals com el zinc i el iode .

Aquesta protecció antioxidant combat el dany causat per radicals lliures, endarrerint l'envelliment prematur i mantenint una aparença rejovenida. Així mateix, la vitamina C és fonamental per a la formació de col·lagen, essencial per mantenir la pell ferma i elàstica.

Ingredients:

FOS: fructooligosacàrids (suport), aigua, pectina (gelificant), àcid cítric (acidulant), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), vitamina C (àcid L-ascòrbic), citrat trisòdic (corrector d'acidesa), mal , oli vegetal (coco), zinc (citrat de zinc), vitamina B5: àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), aroma natural, vitamina A (acetat de retinil), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), antocianines (colorant), vitamina D3 (colecalciferol), cera carnauba (agent de recobriment), vitamina B12 (cianocobalamina), vitamina B7: biotina (D-biotina), vitamina B9: àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), turó (bitartrat de turó), seleni (selenit de sodi), iode (iodur de potàssic), inositol.

Composició (per 2 gummies):

2 gummies aporten 315 µg de vitamina A (39% VRN**), 5 µg de vitamina D3 (100% VRN**), 8,3 mg de vitamina E (69% VRN**), 20 mg de vitamina C ( 25% VRN**), 5,2 mg de vitamina B5: ac. pantotènic (87% VRN**), 2 mg vitamina B6: piridoxina (143% VRN**), 450 µg de vitamina B7: biotina (900% VRN**), 260 µg de vitamina B9: àcid fòlic (130% VRN **), 6 µg de vitamina B12: cianocobalamina (240% VRN**), 2,7 mg de zinc (27% VRN**), 42 µg de iode (28% VRN**), 28 µg de seleni ( 51% VRN**), 0,04 mg de turó i 0,04 mg inositol. (**) VRN = Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Gummies Masticables Cabells, Ungles i Pell Santiveri?

Prendre 2 caramels de goma (gummies) al dia, junts o separats al llarg del matí. Han de ser mastegats fins que es desfacin i no empassats sencers.

Presentació:

Envàs de 151 grams, 60 gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda