Preu reduït! Regulat Pro Hyaluron - Margan Biotech - 20 vials

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Regulat Pro Hyaluron - Margan Biotech - 20 vials

224272

Nou

Concentrat fermentat dissenyat per revitalitzar la pell, els cabells i les ungles, aportant vitamina C, sílice, biotina, zinc, coure i àcid hialurònic.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

61,41€

IVA inclòs

69,90€ IVA inclòs

-12%

3,07 € / ud

Més informació

Regulat Pro Hyaluron Margan Biotech

Vitalitat i bellesa a cada gota.

Què és Regulat Pro Hyaluron Margan Biotech?

RegulatPro® Hyaluron és una solució concentrada i fermentada de fruites, nous i verdures fresques, que també inclou vitamina C, sílice, biotina, zinc, coure i àcid hialurònic . Aquest compost bioactiu té múltiples beneficis, destacant-ne la seva capacitat per revitalitzar la pell, el cabell i les ungles .

La vitamina C continguda en aquesta fórmula contribueix al metabolisme energètic normal i al correcte funcionament del sistema immunitari , alhora que ajuda a reduir la fatiga .

A més, té un efecte carrier , facilitant l'arribada de nutrients i àcid hialurònic a la pell, cabell i ungles . L'àcid hialurònic, conegut per la seva capacitat per retenir aigua, aporta hidratació i volum, ajudant a mantenir la pell flexible i elàstica. Així mateix, el zinc, el coure i la biotina contribueixen al manteniment del cabell i les ungles en condicions normals.

Ingredients:

Aigua, REGULATESSENZ®. (concentrat fermentat en cascada d'aigua, llimona (Citrus limon (L.) Burm. f./fruita), figues (Ficus carica/ fruita), dàtils (Phoenix dactylifera, L./fruita), nous (Juglans regia L./ nous), llavors de soja (Glycine max (L.) Merrill/ mongeta), ceba (Allium cep L./arrel), coco (Cocos nucifera L./ fruita), estabilitzant: glicerina (vegetal), 1,4% de extracte d'acerola [17,5% de vitamina C] (Malpighia glabra L./fruita), api (Apium graveolens L./bulb), germinats de mungo (Vigna radiata (L.) R. Wilczek/brot), carxofa ( Cynara scolymus L./fulla), pèsol (Pisum sativum L./llavor), mill (Panicum miliaceum L./llavor), barreja d'espècies, cúrcuma (Curcuma longa L./ arrel), safrà (Crocus sativus L./flor )), concentrat de pruna, concentrat de pera, extracte de cua de cavall 1%, àcid L-ascòrbic 0,5%, àcid hialurònic 0,45%, gluconat de zinc 0,185%, sulfat de coure 0,0049%, D -biotina 0,00025%.

Com es fa servir Regulat Pro Hyaluron Margan Biotech?

Al matí o entre els àpats, beveu 20 ml (corresponents a una ampolla) de Regulatpro® Hyaluron i, a continuació, beveu una mica d'aigua. Després de les 6 a 9 setmanes, per mantenir els efectes positius, es recomana prendre una ampolla cada 2 o 3 dies, o fins i tot cada dia.

Presentació:

Envàs de 20 vials de 20 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda