Preu reduït! Col·lagen+ Gummies - Neo - 36 gummies

Fabricante:

Neo Neo

Col·lagen+ Gummies - Neo - 36 gummies

224934

Nou

Colageno+ Gummies Neo són gometes masticables que combinen col·lagen, àcid hialurònic, vitamina C i coenzim Q10 per promoure una pell radiant i articulacions saludables.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,20€

IVA inclòs

14,35€ IVA inclòs

-15%

0,34 € / ud

Més informació

Col·lagen + Gummies Neo

Bellesa i benestar en una gometa! Descobreix el poder del Colageno+ Gummies Neo per a una pell i articulacions saludables.

Què és Colageno+ Gummies Neo?

Colageno+ Gummies Neo és un complement innovador que combina el poder nutritiu del col·lagen amb altres ingredients essencials per a la cura de la pell i les articulacions . La fórmula es presenta en forma de gometes mastegables , convertint-lo en un mètode còmode i deliciós de cuidar la teva salut i bellesa des de l'interior.

El col·lagen és una proteïna vital per a l' estructura i resistència de la nostra pell, ungles, cabell i articulacions . A mesura que envellim, la producció natural de col·lagen disminueix, cosa que pot conduir a l'aparició d'arrugues ia molèsties articulars. A més, aquest complement està enriquit amb àcid hialurònic, conegut per la seva capacitat per retenir la humitat i millorar la hidratació de la pell , vitamina C que és essencial per a la síntesi de col·lagen i coenzim Q10, un potent antioxidant que combat els radicals lliures i promou la salut de la pell i les cèl·lules.

Ingredients:

Edulcorant (xarop de maltitol), humectant (sorbitol), aigua, vinagre de poma, gelificant (pectina), acidulant (àcid cítric), colorant (clorofil·la), corrector de l'acidesa (citrat trisòdic), agent de recobriment (oli de coc ), aromatitzant (aroma de poma), antiaglomerant (cera de carnauba), picolinat de crom.

Com es fa servir Colageno+ Gummies Neo?

Prendre 1 o 2 gummies al dia.

Presentació:

Envàs de 36 gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda