Preu reduït! Collaging Skinlift - FDB Laboratorios - 14 vials

Collaging Skinlift - FDB Laboratorios - 14 vials

224615

Nou

Collaging Skinlift de FDB Laboratoris combina Peptan® amb vitamina C, àcid hialurònic, biotina i zinc per promoure una pell elàstica, hidratada i protegida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,42€

IVA inclòs

27,38€ IVA inclòs

-21%

1,53 € / ud

Més informació

Collaging Skinlift FDB Laboratoris

Joventut i salut, reflectides a la teva pell.

Què és Collaging Skinlift FDB Laboratoris?

Collaging Skinlift de FDB Laboratoris és la solució avançada de nutricosmètica dissenyada per a aquells que busquen mantenir una pell saludable i juvenil .

Basat en Pèptids Bioactius de Col·lagen marí – Peptan®, aquest producte s'enfoca a mantenir i potenciar l'elasticitat natural de la pell . Peptan® és reconegut pels seus efectes anti-aging, especialment en la reducció visible d'arrugues .

El producte no només actua sobre l'aparença, sinó també sobre l'estructura subjacent, reestructurant el col·lagen, estimulant tant l'àcid hialurònic com la síntesi del col·lagen i ampliant la hidratació de la pell .

A més, està enriquit amb vitamina C , que protegeix les cèl·lules contra el dany oxidatiu i potencia la formació de col·lagen. L'àcid hialurònic, la biotina i el zinc complementen la fórmula, promovent la hidratació, el manteniment de la pell, els cabells i les ungles i defensant les cèl·lules contra danys. En resum, Collaging Skinlift és l'aliat integral per a una pell radiant i saludable.

Ingredients:

Aigua desmineralitzada, Col·lagen marí hidrolitzat - Peptan®, Concentrat de Poma, Fructosa, Acidificant (àcid cítric anhidre), Vitamina C (àcid L-ascòrbic); Aroma de fruits silvestres, Gluconat de Zinc, Conservants (sorbat de potassi, benzoat de sodi), Hialuronat de sodi, Edulcorant (Sucralosa), Colorant (E120), D-Biotina.

Com es fa servir Collaging Skinlift FDB Laboratoris?

Prendre 1 vial al dia, preferiblement al matí durant l'esmorzar. Agitar-ho abans de cada presa. No superar la dosi expressament recomanada.

Presentació:

Envàs de 14 vials.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda